Motivul pentru care primarul Robu tună și fulgeră la adresa prefectului de...

Motivul pentru care primarul Robu tună și fulgeră la adresa prefectului de Timiș și a șefului Consiliului Județean

1
DISTRIBUIȚI

Atac extrem de dur lansat de primarul Timișoarei, Nicolae Robu, la adresa prefectului Eva Andreaș și a președintelui Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra. Măsurile luate de prefectură în cazul porții de pe Calea Aradului și amplasamentul spitalului regional care ar urma să se ridice la Timișoara l-au scos din sărite pe Robu.

„În ultima vreme constat că și domnul președinte de la CJ Timiș și doamna prefect au o conduită asemeni celei pe care o aveau pe vremuri prim-secretarii PCR. Noi știm că ei se mândresc cu iluștrii lor înaintași. Probabil li s-a povestit cum se purtau și le-a plăcut și amândoi acum demonstrează din ce în ce mai mult aproape zilnic că li s-ar potrivi să trăiască în acea epocă. Pentru România anilor de acum astfel de abordări sunt nu numai deplasate, sunt de-a dreptul penibile.


Doamna prefect crede că primarii sunt subordonați și dânsei și cred că aceeași impresie o are și președintele CJT. Le recomand să mai citească legile, că poate se lămuresc. Deși să fiu sincer, cred că ce se îmtâmplă este dincolo de necunoașterea legilor”, a declarat Robu.

Primarul a oferit și două exemple privind comportamente ale prefectului Eva Andreaș și ale șefului CJ Timiș, Călin Dobra, pe care le consideră nepotrivite. „Când am primit raportul de la ISC pentru porțile de pe Calea Lugojului și Calea Aradului și am văzut că una din măsuri era să să demonteze acele plăci de fibrociment de pe bara transversală a porții de pe Calea Aradului, eu am dat imediat dispoziție să se facă lucrul acesta. După câteva ore, a fost chemat viceprimarul Farkas Imre la o ședință a Comitetului pentru Situații de Urgență. La începutul ședinței, colegul viceprimar a prezentat decizia dată de mine de dimineață de îndată ce am primit acel raport și mi-a spus că se uitau așa, cam nedumiriți unul la altul doamna subprefect și cei care convocaseră ședința. Dar până la urmă, și-au revenit și au zis haideți, să hotărâm să cerem primarului să dea jos acele plăci, după care au mers mai departe. E de râs. Imediat au transmis la presă și cel puțin o bună parte din presă a preluat exact ce a spus doamna prefect, că dacă primul secretar spune ceva, trebuie să se urmeze ce spune doamna prim-secretar”.

Despre comportamentul lui Călin Dobra, primarul Nicolae Robu a comentat că „eu asemenea tupeu nu am mai pomenit de la oameni care în momentul în care te întâlnești cu ei vin și îți zâmbesc și te bat pe urmăr și îți întind mâna. Domnul Dobra merge prin județ peste două săptămâni spunând că guvernul PSD a hotărât să facă spital regional la Timișoara și eu mă opun. (…) Ce tupeu trebuie să ai să pomenești o asemenea grosolănie”.

1 COMENTARIU

  1. cand robu se contrazice singur, e de la senilitate sau de la marlanie nesimtita, de la faptul ca e un borfas, de la faptul ca e un mincinos patologic?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.