(Ne)asumarea primarului

(Ne)asumarea primarului

0
DISTRIBUIȚI

„Asumare” este un cuvânt foarte folosit în ultima perioadă, de multe ori chiar de oameni care nu prea știu exact la ce se referă.

După demisia lui Sorin Drăgoi din funcția de conducător al ACS Poli, primarul Nicolae Robu a ținut să pună capăt speculațiilor din presă despre numele înlocuitorului scriind pe Facebook (unde altundeva?), cu majuscule că „eu încă nu mi-am stabilit opțiunea și, câtă vreme peste 90% din finanțare este obținută prin demersurile mele, sper că este clar pentru oricine că viitorul președinte nu va fi desemnat la colț de stradă (…)”.

În schimb, cu ceva timp în urmă, când Curtea de Conturi a luat la purecat finanțarea clubului de fotbal, edilul-șef își minimiza implicarea, spunând că doar s-au pus în aplicare niște hotărâri de consiliu local.

Deci cum e? Suntem președinte de club sau nu mai suntem? Sau suntem când e vorba de luat decizii, și nu mai suntem când e vorba de asumat responsabilități? Ha, iar cuvântul ăla, „asumat”.

Mi-e dor de puțină consecvență.


Dacă un guvern promite ceva, măcar să nu facă opusul. Dacă anunțăm o dată pentru finalizarea unui șantier, păi să fie data aia. Dacă n-avem prea multă treabă cu o echipă de fotbal, păi să n-avem. S-au să avem, însă tot timpul, nu doar când ne convine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.