Nicolae Robu despre alegerile de la Sânnicolau Mare: „Noi avem un statut...

Nicolae Robu despre alegerile de la Sânnicolau Mare: „Noi avem un statut și un regulament și desfășurăm alegeri cu sfințenie”

0
DISTRIBUIȚI

Alegerile pentru conducerea PNL Sânnicolau Mare s-au desfășurat complet legal. Asta susține liderul PNL Timiș, Nicolae Robu, care are un conflict perpetuu cu primarul de Sânnicolau, Dănuț Groza, înlocuit la conducerea PNL Sânnicolau de Avram Stănușoiu.

„Noi avem un statut și un regulament și desfășurăm alegeri cu sfințenie, respectând statutul și regulamentul. Cine are dubii are acces la informații pe baza cărora se organizează alegerile.


Dacă cineva refuză să își plătească cotizația și statutul spune că pot să fie doar membri cu cotizația la zi. Nu avem treaba nimănui, știți foarte bine că ziarele dumnevoastră au avut diverse poziții de o ostilitate anormală pentru cineva dintr-o organizație la adresa colegilor din organizație, ca să nu mai vorbim la adresa șefilor statutari”, a declarat șeful PNL Timiș. Nicolae Robu a explicat că unicul dușman al PNL este PSD și că în interiorul formațiunii nu trebuie să existe conflicte.

„Unii au alte planuri. Și nu vreau să comentez planurile lor. Noi scoatem convocatorul așa cum ne cere statutul și regulamentul și evident că li s-a cerut tuturor membrilor care au ieșit la alegeri să îndeplinească statutul. Nu au plătit cotizația toți cei 25 care ascultă de domnul Groza. Să facă dovada că și-a plătit cotizața că nimeni nu îl exclude (n. r. – pe Dănuț Groza). Eu am lansat apelul să candideze pentru că noi dorim să avem toți primarii activi”, a declarat Nicolae Robu.

Legat de alegerile de la Sânnicolau Mare, Dănuț Groza a declarat pentru „Renașterea bănățeană” că „nimeni din organizaţie nu ştia de aceste alegeri. Nu ne-a comunicat nimeni despre aşa ceva. Noi, grupul primarilor care ne-am opus domnului Nicolae Robu, nu dorim să plecăm din PNL. Dar, dacă vom fi excluşi din partid, vom vedea pe ce drum o vom lua”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.