Nume mari la deschiderea Salonului Internațional de Caricatură de Presă și Arte...

Nume mari la deschiderea Salonului Internațional de Caricatură de Presă și Arte Vizuale Satirice de la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Muzeul Național al Banatului, în colaborare cu celebrul caricaturist Ștefan Popa Popa´s, deschid vineri, 24 noiembrie, la ora 16.00, la bastionul Theresia, Salonul Internațional de Caricatură de Presă și Arte Vizuale Satirice, un eveniment la care participă caricaturiști din șase continente și artiști îndrăgiți, precum Nicu Alifantis, Horațiu Mălăiele, Gheorghe Zamfir, Florin Piersic sau Dan Puric, creând cel mai mare regal al caricaturii din întreaga lume.

Salonul a prins viață ca urmare a dorinței artiștilor din toate colțurile Europei de a aduce un omagiu „regelui caricaturii”, Ștefan Popa Popa´s, cel mai apreciat caricaturist din lume, intrat în cartea recordurilor, cunoscut și admirat de către cei mai importanți politicieni ai lumii.


Programul manifestărilor, care vor ține până în 26 noiembrie, va cuprinde diverse activități precum caricaturi pentru toți participanții, executate de mari caricaturiști din întreaga lume, o lansare de carte prezentată de scriitorul Cornel Ungureanu și întâlniri cu Gheorghe Zamfir, Dorel Vișan și Florin Piersic. Expoziția POPA´S poate fi văzută la bastionul Theresia până în 17 decembrie.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.