O familie de hoți de buzunare, evacuată din locuința socială pe care...

O familie de hoți de buzunare, evacuată din locuința socială pe care o ocupă în Piața Traian. Ce planuri mai au reprezentanții Primăriei Timișoara pentru „curățarea” zonei

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei Nicolae Robu a declarat, astăzi, în cadrul conferinței de presă săptămânale, că o familie despre care „întâmplător se spune că ar fi hoți de buzunare” va fi evacuată din locuința socială din Piața Traian.


Edilul-șef a precizat și că dorește o „curățare” a acelei zone istorice, unde, spune el, nu se pot organiza evenimente din cauză cu unii cetățeni le perturbă.

„Se acționează pentru a se face ordine în sectorul locuințelor sociale în Piața Traian. A fost o mare greșeală făcută de administrația precedentă atunci când locuințele dintr-o zonă istorică atât de importantă pentru orașul nostru, Piața Traian, au fost date pe criterii sociale. Acele apartamente nu ar fi trebuit să aibă niciodată statut de locuințe sociale. Din păcate, o bună parte din cei ce locuiesc acolo, în loc să își fi văzut de treabă și să se bucure că au locuințe într-o zonă atât de bună, se ocupă cu ilegalități, fac scandal – o bună parte, că nu putem spune despre toți același lucru. Alții sunt prinși furând, ba în tramvaie, ba prin alte părți. Piața Traian care ar putea fi folosită pentru organizarea de multiple evenimente nu prea poate fi folosită din cauza cetățenilor din zonă care strică diverse evenimente. Noi am făcut mai multe încercări și vom persevera, dar pas cu pas vom curăța zona. Nu putem proceda abuziv, nu putem proceda decât în acord cu legea. Am câștigat în instanță și prin urmare evacuăm o familie, întâmplător se spune că ar fi hoți de buzunare. Îi evacuăm, însă trebuie să se înțeleagă că primăria, câtă vreme voi fi eu primar nu se va comporta abuziv, ci se va comporta așa cum trebuie să se comporte o instituție și de altfel și persoanele într-un stat de drept”, a declarat Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.