O femeie care a rămas fără telefon a postat imagini cu hoțul...

O femeie care a rămas fără telefon a postat imagini cu hoțul în acțiune pe Facebook. Ce spune despre atitudinea poliției VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

O femeie din Timișoara a rămas fără telefonul mobil în mai puțin de un minut, după ce un bărbat a intrat în magazinul unde aceasta lucra și i-a luat celularul pus după tejghea. Aceasta a postat, ieri, imagini de pe camerele de supraveghere ale magazinului pe contul său de Facebook, în speranța ca hoțul să fie identificat. Femeia spune că deși a apelat la poliție, nu a găsit susținere.

Pe imagini se vede clar cum bărbatul, cu o stăpânire de sine puțin întâlnită în astfel de momente, după ce a intrat în magazin, s-a dus direct la locul unde se afla telefonul, a pus mâna pe el, după care, fără să se grăbească, s-a făcut nevăzut.

Опубліковано Diana-Denisa Giulvezan-Dochițanu 18 листопад 2017 р.

Acum individul este căutat de femeia păgubită, care a lansat un mesaj pe Facebook pentru a fi sprijinită, făcând publice și imaginile.


„Ieri mi-a fost furat telefonul când eram la muncă. Vă rog să mă ajutați cu informații dacă îl cunoașteți sau cu un share ca să prevenim alte furturi! Vă rog să priviți cu cât calm și liniște a acționat! Poliția mi-a sugerat că e vina mea, că l-am lăsat nesupravegheat. Din imagini se vede că nu era chiar la vedere! E inacceptabil să primești așa răspuns pentru un furt!”, a scris femeia păgubită pe pagina sa de Facebook.

Опубліковано Diana-Denisa Giulvezan-Dochițanu 18 листопад 2017 р.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.