Pavel Popescu, reacție la mutarea lui Nicolae Robu: „Nu-l cunosc pe domnul...

Pavel Popescu, reacție la mutarea lui Nicolae Robu: „Nu-l cunosc pe domnul Avram Stănușoiu”. Ce crede despre înlocuirea lui Dănuț Groza

1
DISTRIBUIȚI

Deputatul PNL Pavel Popescu, prezent în premieră la emisiunea PRESSALERT LIVE, a fost surprins de mutarea făcută în județ, la Sânnicolau Mare, unde primarul Dănuț Groza și-a pierdut funcția de lider al filialei locale, înlocuit fiind de Avram Stănușoiu.

„Nu-l cunosc pe domnul Stănușoiu. Știu că este liberal. Nu am avut tangețe pentru că nu am făcut parte din această strucutră organizatorică”, a declarat Pavel Popescu. Întrebat ce părere are de această schimbare, deputatul PNL a precizat că „raportat la puterea pe care o aduce Groza prin poziția de primar, sunt puțin sceptic, nu știu.


Viitorul o va demonstra”.

De altfel, PNL Timiș se află în reconstrucție mai ales după eșecul de la ultimele alegeri la care, totuși, PNL-ul a avut câștig de cauză în Sânnicolau Mare. „Este o măsură de organizare a partidului. Ținând cont de funcțiile din partid, este o măsură luată de secretarul său, de domnul Alin Popoviciu”, a menționat Pavel Popescu, care îl vede pe Dănuț Groza ca fiind „o piesă importantă din arhitectura PNL”, în ciuda faptului că acesta nu mai este în funcția de lider al filialei din Sânnicolau Mare. „Dacă mă întrebați de domnul Groza, pe care-l cunosc, este unul dintre primarii de top, are o masă de votanți. Vizavi de alegerile respective, nu îmi sunt cunoscute detaliile. Probabil că vor exista lămuriri publice făcute de cei ce sunt în măsură”, și-a continuat discursul Pavel Popescu, aflat în studioul HDV, la PRESSALERT LIVE.

Cel mai tânăr deputat PNL de Timiș crede că filiala județeană are nevoie de toți oamenii ca de oxigen. „Organizația PNL Timiș este dependentă ca de aer de Nicolae Robu, dar și de primarii care luptă în județ pentru aducerea voturilor. Unitatea este singurul lucru care poate propulsa organizația din Timiș. Avem nevoie de domnul Robu și avem nevoie de primari”, a declarat Pavel Popescu.

1 COMENTARIU

  1. Da’ uica ăsta sclifosit cine-i? Din câte îmi amintesc este în PNL ”dăcât” de v’o câteva luni de zile, adus forțat și nedorit de nimeni pe listele partidului. În ce calitate își daă cu părerea?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.