Petiție online împotriva desființării Colegiului “Ion Mincu” din Timișoara. Câte persoane au...

Petiție online împotriva desființării Colegiului “Ion Mincu” din Timișoara. Câte persoane au semnat-o și ce vrea să facă inspectoratul școlar

4
DISTRIBUIȚI

Inspectorul școlar general al județului Timiș, Aura Danielescu, nu a reușit, săptămâna trecută, să-i convingă pe profesorii de la Colegiul Tehnic “Ion Mincu” din Timișoara că ideea desființări unității de învățământ este una bună.

Astfel, în urmă cu câteva zile, a fost lansată o petiție online intitulată “Nu dorim divizarea Colegiului Tehnic “Ion Mincu”, o școală cu existență de 50 de ani în Timișoara”, care a fost semnată deja de aproape o mie de persoane.

“Eu nu-mi doresc ca instituția de învățământ Colegiul Tehnic „Ion Mincu” să fie desființată și nici ca anumite clase să fie mutate în alte licee.


Cei care sunteți de acord cu această petiție aveți tot drepul să o semnați, astfel încât să luăm o măsură, iar semnăturile respective vor ajunge la Primăria Timișoarei, unde vor fi luate în considerare. Aveti cu toții dreptul la vot”, scrie în petiția lansată online.

Reamintim că, în plenul de săptămâna trecută, Consiliul Local Timișoara a aprobat un proiect de hotărâre privind “oportunitatea” divizării totale a Colegiului Tehnic “Ion Mincu”. Practic, se dorește desființarea unității de învățământ, clasele fiind mutate la alte licee. Astfel, în clădirea colegiului ar urma să fie mutați o parte dintre elevii de la Liceul Nikolaus Lenau.

Imediat după ce proiectul de hotărâre a fost adoptat de Consiliul Local Timișoara, mai mulți profesori, precum și directorul unității de învățământ au mers să discute la sediul ISJ Timiș cu Aura Danielescu. Inspectorul școlar general a încercat să le explice dascălilor de ce trebuie desființat liceul, însă doar o parte dintre cei nouă profesori care au participat la întâlnire au considerat că ideea este bună.

Astăzi, de la ora 17.00, Aura Danielescu se va întâlni și cu aproximativ o sută de părinți ai elevilor care învață la Colegiul Tehnic “Ion Mincu”. O decizie finală în ceea ce privește soarta unității de învățământ va fi luată de către ISJ Timiș în data de 14 decembrie.

4 COMENTARII

    • Au lansat-o deja pilele de partid, parintii beizadelelor psd pentru dumneavoastra.
      Fiind bogati, nu e nevoie sa o faceti, paritdul rezolva tot pentru dumneavoastra.
      Va rugam sa ne iertati ca v-am deranjat si pe aceasta cale.

  1. Auziti … ce ar fi sa lansam o petitie numita „dorim desfiintarea pilelor de partid, a nomenclaturii PSD – PNL, a pilelor, a parintilor tarabagii care-si spun patroni si doresc sa aiba copiii la Moisil, Lenau, CNB, Loga, doar pentru ca, inculti fiind, isi doresc sa compenseze propria lipsa de pregatire cu un blazon de pe o diploma, deseori goala”?

    Ce ziceti e prea lung titlul?
    Dar Pue MSD e mai scurt?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.