Poliția Timiș, verificări asupra utilității marcajelor de la pasajul Jiul. Cum arată...

Poliția Timiș, verificări asupra utilității marcajelor de la pasajul Jiul. Cum arată intersecția înainte de inaugurare

0
DISTRIBUIȚI

Inaugurarea pasajului Jiul a adus un nou val de discuții pe rețelele de socializare, motivul fiind marcajele din intersecție.

„O intersecție din România (Timișoara sau Caracalișoara sau Semaforișoara sau Palmișoara sau…) Cum a aprobat Poliția Rutieră așa ceva? Cum? Întreb pentru un prieten…”, a scris un timișorean pe Facebook. „Cineva nu a avut voie să se joace cu vopsea când a fost mic. A recuperat acum…”, „Festivalul Street Art Timișoara continuă cu lucrarea din intersecția Bv. Republicii cu str. Jiul” sau „Decupați în lungul liniilor punctate” au fost alte reacții ale internauților.

Purtătorul de cuvânt al Poliței Timiș, Ancuța Morar, a declarat pentru PRESSALERT.ro că „Poliția Rutieră a avizat instituirea restricțiilor de circulație pentru realizarea pasajului și a intersecției din proximitatea acestuia.


Soluția adoptată de executantul lucrărilor de modernizare privind marcajele rutiere aplicate va face obiectul unor verificări pentru a se stabili dacă aceastea respectă proiectul, precum și referitor la utilitatea acestora. În funcție de rezultatul verificărilor se vor dispune măsuri legale și se va solicita îmbunătățirea semnalizării rutiere orizontale și verticale, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră”.

Mai mulți specialiști în trafic rutier contactați au declarat că marea problemă o reprezintă faptul că reprezentanții administrației locale au ținut neapărat să marcheze benzile pentru mersul înainte, de aici creându-se impresia că intersecția este „o supă cu tăiței”.

Sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.