Poliţiştii din Timiş, la datorie în minivacanţa de Ziua Naţională a României....

Poliţiştii din Timiş, la datorie în minivacanţa de Ziua Naţională a României. Câţi agenţi vor fi detaşaţi în tot judeţul

0
DISTRIBUIȚI

Sute de poliţişti vor asigura liniştea şi ordinea publică în minivacanţa care va cuprinde şi sfârşitul acestei săptămâni. În perioada 30 noiembrie – 3 decembrie 2017, în tot judeţul Timiş vor fi la datorie aproape 750 de poliţişti.

Numărul cel mai mare este cel al oamenilor legii de ordine publică, 496, în timp ce în trafic vor fi detaşaţi 128 de poliţişti rutieri.


Alţi 45 de agenţi de la investigaţii criminale, 34 de la transporturi, dar şi din alte structuri precum investigarea criminalităţii economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase vor completa lista celor care vor asigura un climat prielnic în Timiş. Vor fi razii în 12 trenuri de călători, dar şi în staţii sau triaje de cale ferată din judeţ.

Cetăţenii sunt sfătuiţi de cei de la IPJ Timiş să adopte un comportament civilizat, să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor persoane şi să evite conflictele de orice natură. În trafic, şoferii sunt atenţionaţi de posibila scădere a temperaturilor şi apariţie a fenomenelor meteo specifice anotimpului rece, care ar putea facilita producerea accidentelor rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.