Primarul promite din nou: când s-ar putea deschide pasajul Popa Șapcă

Primarul promite din nou: când s-ar putea deschide pasajul Popa Șapcă

0
DISTRIBUIȚI

Lucrările la Pasajul Popa Șapcă se vor încheia înainte de finele anului. Este promisiunea făcută astăzi de primarul Nicolae Robu, în cadrul unei conferințe de presă. Acesta a explicat care sunt ultimele operațiuni care se fac pe șantier, dar și de când vor circula șoferii pe cele șase benzi de sub noul pasaj.

„La Popa Șapcă se lucrează acum la următoatele operații. Pe bulevardul Antenei, pe partea dinspre Practiker, s-a turnat primul strat de asfalt.


Tehnologia de asfaltare acolo prevede trei straturi de asfalt. În același timp, altă echipă a lucrat vizavi, pe partea dinspre parcarea de la mall la fundația gardului despărțitor de proprietatea privată. Pe Demetriade sunt pe terminate operațiile legate de introducerea în subteran a acelei mulțimi de rezervoare uriașe în care va fi pompată apa în cazul ploilor abundente (…), dar alături se lucrează acum la stația de pompare a apei. Tot pe Demetriade, în partea dinspre Baader, se fac ultimele operații în ceea ce privește rețelele de utilități. Pe de altă parte, se lucrează la realizarea zidurilor verticale pe partea dinspre penitenciar. Ați văzut, dacă ați fost prin zonă, că o bună parte din zid a fost făcută. Pe partea cealaltă încă nu e turnat nimic din zid, dar e în bună măsură armătura. Astea vor fi operațiunile prioritare în zilele următoare. (…) Deci în jurul datei de 1 decembrie, posibil mai devreme dacă vremea va fi impecabilă, dar eu zic să ne așteptăm după, pe la mijlocul lunii decembrie, ca să fim realiști, vom da în folosință și pasajul Popa Șapcă cu toate cele șase benzi pe sub pod, fără concesii la standarde și patru benzi pe Popa Șapcă și pe Bulevardul Antenei”, a declarat Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.