Primarul Robu despre pasajul Jiul: „Am fost încântat să văd ecouri pozitive....

Primarul Robu despre pasajul Jiul: „Am fost încântat să văd ecouri pozitive. Lumea apreciază funcționalitatea și aspectul”

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu spune că, la două zile de la inaugurarea pasajului Jiul după lucrările de lărgire la cinci benzi, a observat ecouri pozitive, astfel că timișorenii apreciază aspectul și funcționalitatea acestuia.

„Suntem bucuroși că duminică am putut finaliza pasajul Jiul. Am fost încântat să văd ecourile pozitive, lumea apreciază atât funcționalitatea cât și aspectul acestui pasaj și desigur că asta ne dă satisfacție și ne alimentează să mergem înainte, asumând responsabilități grele pentru modernizarea infrastructurii de mobilitate a orașului și prin alte obiective la fel de importante, poate și mai grele unele dintre ele. Nu mai este nicio problemă în zonă.


Acolo unde până acum erau cozi până către gară, cozi până la Spitalul de Copii în partea cealaltă, acum sunt câteva mașini care de obicei trec la primul semafor verde. Nu prea e cazul să se stea și a doua oară la același semafor. S-a optimizat mult traficul acolo. A meritat cu adevărat această investiție și îmi face plăcere să o spun că a fost realizată înainte de termen și cu o economie importantă de bani. (…) La pasajul Jiul, lucrurile merg strună”, a declarat, astăzi, Nicolae Robu, în timpul conferinței de presă de la Primăria Timișoara.

Primarul Timișoarei a vorbit și despre stadiul lucrărilor la pasajul Popa Șapcă, precizând că la jumătatea lunii decembrie, și acest obiectiv ar putea fi inaugurat.

„Estimez că undeva pe la jumătatea lunii decembrie, totul depinde de vreme, vom fi în măsură să deschidem și pasajul Popa Șapcă pe toate cele patru benzi ale sale, pe str. Popa Șapcă, pe B-dul Antenei și pe toate cele șase benzi pe care pasajul propriu-zis le are, două fiind dedicate virajelor la stânga și la dreapta pe Str. Demetriade. Podul a fost făcut cu un ecart care să permită șase benzi”, a explicat Nicolae Robu.

Vă reamintim că pe rețelele de socializare a fost o „explozie” de umor, după ce au apărut imagini cu marcajele rutiere de la pasajul Jiul, Poliția Timiș anunțând că va verifica utilitatea acestora și dacă s-a respectat proiectul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.