Primarul Robu, după ce toată țara a râs de pasajul Jiul: “N-am...

Primarul Robu, după ce toată țara a râs de pasajul Jiul: “N-am nicio legătură cu acel marcaj”. Ce intenționează să facă

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu dă vina pe specialiști pentru că la intersecția de la pasajul Jiul a fost realizat un marcaj rutier de care a râs toată țara. Într-o postare publicată, aseară, pe contul său de Facebook, primarul Timișoarei precizează că n-are “nicio legătură” cu marcajul și că și-ar fi arătat nemulțumirea cu privire la acesta atunci când l-a văzut.

“Hai să lămurim lucrurile cu marcajul de la intersecția Jiul – Republicii! N-am nicio legătură cu acel marcaj! Dimpotrivă, părerea mea a fost să nu se realizeze și mi-am exprimat-o la fața locului, sâmbătă, în jurul orei 19.00, înainte de a pleca de pe șantier. Dar, un primar nu este nici proiectant și nici realizator de marcaje rutiere și lucrul acesta ar trebui să-l știe orice om care pretinde că are inteligența superioară unei gâște -ca să iau un referențial! În jurul orei 24.00, sâmbătă spre duminică, când am revenit pe șantier, am găsit intersecția marcată, urmare a deciziei specialiștilor. Mi-am exprimat imediat nemulțumirea, spunându-le celor prezenți -anticipând 100% ce a urmat să se întâmple a doua zi!-, că, în plan mediatic- și numai în plan mediatic, accentuez, respectiv pe rețelele de socializare-, s-a ales praful din inaugurare și de toată zbaterea, munca, lupta, pasiunea, felia de viață puse în joc pentru realizarea acestui obiectiv”, a scris edilul pe rețeaua de socializare.

Nicolae Robu mai spune că este omul “esențelor, nu al can-can-ului” și că este bucuros că pasajul Jiul a fost realizat, iar astfel de bucurii îl fac “apt să fiu mereu învingător”.

“Dar, pentru mine, planul mediatic contează prea puțin, eu sunt omul esențelor, al mizelor mari și nu al can-can-ului, al derizoriului în diversele lui înfățișări! Bucuria realizării unui asemenea obiectiv, a unui nou pasaj, al doilea în 5 ani -și va veni în curând inaugurarea celui de-al treilea, “Popa Șapcă”!-, bucuria binelui realizat pentru orașul iubit și pentru locuitorii lui -60.000 de beneficiari direcți pe zi și alți zeci de mii de beneficiari indirecți!- este, dincolo de orice petardă, imensă! Și astfel de bucurii mă încarcă pe mine și mă fac apt de luptele pe care viața mă cheamă să le duc, apt să fiu mereu învingător!”, consideră primarul Timișoarei.

În final, Nicolae Robu anunță că există posibilitatea ca marcajul rutier din intersecție să dispară, după ce sondajul pe care l-a realizat pe Facebook a arătat faptul că 19% dintre respondenți cred că marcajul îi încurcă în trafic.

“Întrucât sondajul realizat de mine pe Facebook, după 5 zile de folosință a pasajului, sondaj la care au răspuns deja peste 1600 persoane, nu arată o suficient de mare, în raport cu exigențele mele, percepție pozitivă a cetățenilor asupra marcajului cu pricina, 37.5% din repondenți afirmă că marcajul îi ajută în trafic, 43.5% din repondenți afirmă că marcajul nici nu îi ajută în trafic și nici nu îi încurcă, 19.0% din repondenți afirmă că marcajul îi încurcă în trafic, am cerut specialiștilor să vină cu alternative, neexcluzând nici alternativa lăsării intersecției nemarcată, așa cum sunt alte intersecții în orașul nostru și în alte orașe.


Menționez, însă, că decizia le aparține, așa cum le aparține și răspunderea! Dați share și pronunțați-vă prin comentarii! Specialiștii le vor analiza, vă asigur”, a anunțat Nicolae Robu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.