Primarul Robu reclamă Guvernul la Comisia Europeană pe tema vaporașelor încremenite la...

Primarul Robu reclamă Guvernul la Comisia Europeană pe tema vaporașelor încremenite la mal

1
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei a anunțat, astăzi, că va trimite un memoriu Comisiei Europene, prin care vrea să semnaleze faptul că din cauza Guvernului vaporașele nu pot naviga pe Bega. Astfel, municipalitatea riscă să returneze cele șase milioane de euro câștigate în cadrul proiectului de reabilitare a malurilor canalului.

“Nu funcționează relația cu acest Guvern, care nu este al României, ci este al PSD-ului. Vrem să facem o sesizare la Comisia Europeană prin care vrem să anunțăm că noi ne-am achitat de toate obligațiile pe care le-am avut în cadrul proiectului finanțat din fonduri europene și Guvernul României nu vrea să ne permită îndeplinirea indicatorilor și cu privire la navigarea pe canalul Bega.


Putem demonstra oricând, oricui că noi ne-am făcut temele la toate capitolele”, a declarat, astăzi, Nicolae Robu, în cadrul conferinței de presă de la Primăria Timișoara.

Primarul Timișoarei consideră că atunci când Guvernul României va fi atenționat de Comisia Europeană, “își va face și el temele”. Memoriul privind situația vaporașelor urmează să fie trimis în aceste zile.

“Guvernul ar trebui să creeze acea administrație a Căilor Navigabile Canalul Bega. De un an și ceva trebuia făcută. Nu se poate așa ceva”, a mai precizat Nicolae Robu.

Amintim că cele șapte vaporașe au fost cumpărate cu șapte milioane de lei de la bugetul local al Timișoarei ca și contribuție în cadrul proiectului cu fonduri europene de reabilitare a malurilor Begăi, în valoare de șase milioane de euro. În cazul în care până la data de 31 decembrie vaporașele nu vor circula pe Bega, Primăria Timișoara va trebui să restituie banii europeni.

 

1 COMENTARIU

  1. pletea este atat de senil incat nu-si da seama ca se auto-denunta prin reclamatia asta. da-i bataie, robule, sper sa platesti inapoi banii din buzunarul propriu. cand toata lumea iti spune ca NU E LEGAL ce vrei sa faci, si tu ii dai inainte, e dovada ca ai mintea cat o aluna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.