Primul Escape Room mobil Game of Thrones din Europa, adus în premieră...

Primul Escape Room mobil Game of Thrones din Europa, adus în premieră în România de HBO, a ajuns la Shopping City Timișoara (P)

0
DISTRIBUIȚI

Până în data de 20 noiembrie 2017, Shopping City Timișoara este gazda primului Escape Room mobil Game of Thrones din  Europa, concept unic creat în premieră de HBO România. Fanii îndrăgitului serial sunt așteptați în intervalul 14:00 – 22:00, la nivelul 0 al centrului comercial.  

Compus din două etape, Escape Room-ul le oferă participanților șansa să intre în pielea personajelor preferate, să treacă Dincolo de Zid și să îl înfrunte pe Regele Nopții, în încercarea de a salva cele Șapte Regate. Participanții au la dispozitie maximum 45 de minute, iar accesul se face pentru grupe de până la 6 persoane. În timpul alocat, concurenții trebuie să apeleze la cunoștințele lor despre serial, să își folosească atenția și să lucreze în echipă. De asemenea, pe parcursul jocului, aceștia pot solicita indicii care să îi ajute în „călătorie”.

Escape Room-ul Game of Thrones va fi amplasat în Shopping City Timișoara, la nivelul 0 și va fi disponibil vizitatorilor în intervalul orar 14:00 – 22:00. Pentru a-și putea rezerva locul, clienții trebuie să achiziționeze, în perioada 28 octombrie – 20 noiembrie, produse și servicii din magazinele centrului comercial de minimum 100 lei și să se prezinte cu bonurile de cumpărături în ziua achiziției la Info Point-ul aflat ȋn zona magazinului New Yorker și să își aleagă data și ora la care vor să înceapă aventura în universul Game of Thrones, alături de maximum 5 prieteni.

Escape Room-ul mobil Game of Thrones este unic în Europa, componentele sale fiind lucrate manual în proporție de 70%. Întreaga construcție a necesitat aproximativ 380 de ore de lucru, integrând elemente modelate manual din rășini epoxidice sau poliuretanice, obiecte de recuzită realizate din lemn masiv și sisteme de control al luminii, corelate cu senzori de presiune și prezență, care redau o nuanță adaptată fiecărei etape a jocului.

Game of Thrones este o producție HBO și toate cele 7 sezoane pot fi urmărite în exclusivitate, oricând, pe HBO GO.


Serviciul oferă utilizatorilor peste 3.000 de ore de conținut premium, accesibile de pe orice tip de device – TV, laptop, tabletă sau mobil. Detalii pe www.hbogo.ro.

Regulamentul jocului este disponibil aici, iar mai multe detalii se regăsesc pe site-ul Shopping City Timișoara, dar și pe pagina de Facebook a centrului comercial.

————————–

Shopping City Timisoara, cel mai mare și mai modern centru comercial din vestul țării, situat pe strada Şagului nr. 100, deține o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 56.800 metri pătraţi și pune la dispoziția clienților săi 2.700 de locuri de parcare.

Acesta găzduiește branduri de prestigiu internațional precum Zara, Bershka, Stradivarius, Stradivarius Man, Pull&Bear, H&M, Peek & Cloppenburg, Reserved, Cropp, House, Sinsay, C&A, New Yorker, Koton, LC Waikiki, CCC, Orsay, Motivi, Sport Vision, Hervis, Kenvelo, Lee Cooper, Time Out, Adidas, Pandora, Office Shoes, Deichmann, Sephora, Douglas, Pupa, Tom Tailor, Colins, Suvari, Teilor, Pizza Hut, Starbucks, alături de branduri românești apreciate la nivel național.

Carrefour a deschis în noul mall din Timişoara primul şi singurul hypermarket din zona de vest a ţării. Magazinul se întinde pe o suprafaţă de 10.000 mp.

În plus, timișorenii au acces la cel mai mare cinematograf multiplex Cinema City din afara Capitalei, cu 13 săli dotate cu cele mai noi tehnologii 3D, precum și conceptele revoluționare IMAX și 4DX. Centrul comercial cuprinde zone generoase de petrecere a timpului liber, cafenele, o sală de fitness ultramodernă, dotată cu piscină semi olimpică, alături de zone de bowling, billiard, casino și un food-court foarte generos cu restaurante pentru toate gusturile.