Problemele se acutizează la ACS Poli. Un jucător își cere banii prin...

Problemele se acutizează la ACS Poli. Un jucător își cere banii prin intermediul CNSL după ultimele întârzieri salariale

0
DISTRIBUIȚI
Cătălin Straton. Foto: Gabriel Brezeanu

Unul dintre elevii lui Ionuț Popa nu a mai avut răbdare să aștepte îndeplinirea promisiunilor conducerii lui ACS Poli. Cătălin Straton și-a depus memoriu la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor din cadrul FRF. În mod evident goalkeeperul nu se află printre colegii care și-au văzut zilele acestea un salariu dintre cele trei restante.

O parte dintre jucătorii lui ACS Poli au ajuns la jumătatea acestei luni la trei luni de neplată.


”Sper să fie conectați, mai ales că în această săptămână, ușor ușor, un număr de jucători azi, un număr zilele următoare, o să primească câte un salariu”, spunea Ionuț Popa înaintea jocului de azi cu FC Botoșani. Pentru un jucător din lotul său însă ulciorul s-a umplut. Cătălin Straton a ”spart gheața” din calupul de jucători care au avut până acum răbdare. De remarcat că, după un sezon bun, portarul în vârstă de 28 de ani a apărat doar în patru jocuri din acest sezon. Ultimul fiind duelul de tristă amintire cu FCSB (scor 0-7). Astfel, titularii au avut cu siguranță întâietate la plățile din urmă anunțate de club.

Cazul Straton vs. ACS Poli a apărut în ședința de ieri a CNSL. Deocamdată nu se pune problema ca jucătorul să fie declarat liber de contract, dar clubul timișorean a primit termen data de 29 noiembrie pentru a-și achita datoriile față de portar.

ACS Poli l-a pierdut în această toamnă gratis pe Sebastian Mailat după ce acesta și-a depus memoriu în acest sens pentru întârzierea banilor. Decizia Comisiei de Recurs e contestată de conducerea clubului bănățean, care a anunțat că se va îndrepta către TAS. Tânărul jucător timișorean s-a orientat rapid și a semnat cu CFR Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.