Ce spune liderul PNL Ludovic Orban despre politicieni versus presă. Robu: „Exact...

Ce spune liderul PNL Ludovic Orban despre politicieni versus presă. Robu: „Exact așa fac”

1
DISTRIBUIȚI

ludovic orban

Un om politic trebuie să fie mereu deschis comunicării cu jurnaliștii – asta crede liderul PNL Ludovic Orban. Acesta a fost întrebat de PRESSALERT.ro cum comentează ieșirile liderului PNL Timiș Nicolae Robu la adresa presei locale. La auzul întrebării, Robu a comentat că „în primul rând, înainte de a răspunde domnul președinte, adresați întrebarea corect. Eu nu am nimic cu presa. Am spus toate acele cuvinte la adresa unor persoane pe care nu le consider jurnaliști și de care ar trebui să fie deranjați în primul rând jurnaliștii adevărați”.

Orban a explicat că „eu nu pot să vă spun decât părerea mea.


Trebuie să știți că am trecut și eu vreun an de zile prin presă pe la începuturile democrației, În 1990-1991 am lucrat la ziarul Viitorul Românesc, ca atare în momentul în care am intrat în politică am privit altfel relația cu breasla jurnalistică dintr-o perspectivă puțin diferită față de alții. Niciodată nu trebuie să ajungi într-o dispută cu reprezentanții mass-media. Cele mai multe conflicte se nasc din lipsă de comunicare. Pentru un om care este prezent în viața publică, mass-media este mijlocul principal prin care comunică cu cetățenii. Un om politic trebuie să fie permanent deschis comunicării cu jurnaliștii”.

Nicolae Robu a conchis că „exact așa fac. Dacă le cereți să ridice mâna sus cei care au avut probleme cu mine, veți vedea cât sunt de puțini. Unii jurnaliști nu sunt jurnaliști. Când transmiți către cetățeni fabulații ale minții tale fără informația din lege, ce pretenții ai de jurnalist”.

1 COMENTARIU

  1. orban ar trebui sa mai lase din calm si din retinere, robu asta merita sa fie exclus din partid de foarte mult timp. un personaj atat de purulent nu poate face altceva decat sa manjeasca imaginea pnl. si se mai mira lumea ca nu votez niciodata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.