Reacția lui Nicolae Robu la caracterizarea colegului său din PNL, Sorin Predescu,...

Reacția lui Nicolae Robu la caracterizarea colegului său din PNL, Sorin Predescu, șeful Direcției Județene de Cultură și Patrimoniu Național

0
DISTRIBUIȚI

Cu totală nepăsare – aşa a reacţionat primarul Timişoarei, Nicolae Robu, atunci când a fost întrebat de caracterizarea pe care i-a făcut-o colegul său din PNL Timiş, Sorin Predescu, lector universitar la Facultatea de Sociologie și Psihologie din cadrul UVT, specialist în psihologia discursului politic şi şef al Direcţiei Județene de Cultură și Patri moniu Național, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE. Predescu l-a asemănat, printre altele, cu șeful PSD Liviu Dragnea. Întrebat cum comentează declaraţiile lui Predescu, Robu ne-a spus că „nu am ajuns să comentez ce declară unul-altul despre mine”.

„Discursul e halucinant. Calitatea de cetățean al unui oraș nu-mi poate fi refuzată de niciun administrator. E un mod de a antagoniza foarte asemănător cu cel al lui Dragnea.


Există un oraș paralel care nu e legitim. I-am apreciat energia și bunele intenții, dar am senzația că la nivel comunicațional pierde teren. Are o spontaneitate apreciabilă, dar a ajuns pe o poziție de arbitru al comunicării în general, iar aici trebuie certați și cei de la PSD, de unde se aud voci doar sporadic. (…) E discursul lui Mesia. Nicoale Robu se crede un fel de salvator, e mesajul unui om indispensabil, care practic onorează acest oraș ”, a declarat Sorin Predescu, lector universitar la Facultatea de Sociologie și Psihologie din cadrul UVT, specialist în psihologia discursului politic. Caracterizarea a fost făcută de Predescu în cadrul emisiunii PRESSALERT.LIVE după ce primarul Nicolae Robu a postat pe Facebook un mesaj prin care le răspundea celor care au râs de modul în care sunt aplicate marcajele din intersecţia de la Pasajul Jiul.

“Hai să lămurim lucrurile cu marcajul de la intersecția Jiul – Republicii! N-am nicio legătură cu acel marcaj! Dimpotrivă, părerea mea a fost să nu se realizeze și mi-am exprimat-o la fața locului, sâmbătă, în jurul orei 19.00, înainte de a pleca de pe șantier. Dar, un primar nu este nici proiectant și nici realizator de marcaje rutiere și lucrul acesta ar trebui să-l știe orice om care pretinde că are inteligența superioară unei gâște – ca să iau un referențial! În jurul orei 24.00, sâmbătă spre duminică, când am revenit pe șantier, am găsit intersecția marcată, urmare a deciziei specialiștilor. Mi-am exprimat imediat nemulțumirea, spunându-le celor prezenți -anticipând 100% ce a urmat să se întâmple a doua zi!-, că, în plan mediatic- și numai în plan mediatic, accentuez, respectiv pe rețelele de socializare-, s-a ales praful din inaugurare și de toată zbaterea, munca, lupta, pasiunea, felia de viață puse în joc pentru realizarea acestui obiectiv”, a scris edilul pe rețeaua de socializare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.