Reacția lui Titu Bojin după ce a scăpat basma curată în dosarul...

Reacția lui Titu Bojin după ce a scăpat basma curată în dosarul în care a fost judecat pentru abuz în serviciu și conflict de interese. Ce spune despre factorul politic

1
DISTRIBUIȚI

Fostul președinte al Consiliului Județean Timiș și al PSD Timiș, Titu Bojin, actualmente șef la Administrația Bazinală a Apelor Banat, a fost achitat ieri în dosarul în care era cercetat pentru abuz în serviciu și conflict de interese. Contactat de PRESSALERT.ro pentru a comenta sentința, Bojin ne-a declarat că „nu am cum să o comentez, decât să vă spun că mi se pare foarte corect și era normal să fiu achitat, mai mult decât au spus unii la un moment dat.


Nu am fost vinovat cu nimic în dosarul respectiv și în situația asta era normal să fiu achitat. Nu vreau să spun că a fost un dosar politic, dar nu cred că politicul a fost exclus din dosar”.

Titu Bojin a fost acuzat că înainte de a fi preşedinte al CJ Timiş, când era şef al Direcţiei Apelor Banat, a favorizat firma familiei sale prin atribuirea unor contracte preferenţiale. În urma procesului judecat în primă instanţă la Tribunalul Timiş, Titu Bojin a fost achitat pentru abuz în serviciu, fiind condamnat la un an şi o lună de închisoare cu suspendare pentru două infracţiuni de conflict de interese. Curtea de Apel Timişoara, prin sentinţa pronunţată astăzi, a menţinut achitarea lui Bojin pentru abuz în serviciu, constatând în acelaşi timp şi încetarea procesului penal faţă de Bojin pentru cele două infracţiuni de conflict de interese ca urmare a prescrierii faptelor.

Astfel, Bojin a scăpat cu faţa curată din dosarul care a dus şi la debarcarea sa din fruntea PSD Timiş, locul lui Bojin în fruntea filialei fiind ocupat de Sorin Grindeanu, ajuns ulterior preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş şi premier al României.

1 COMENTARIU

  1. Ce sa spună hoțul albit de o justiție putred de coruptă? Se bucură și ne râde în fața ciumatul roșu,așa cum râd interlopii, cârpacii favorizați, protejați de aceeași magistrați jalnici…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.