Rivalul lui Robu în alegerile pentru șefia PNL Timiș, Alin Nica, singurul...

Rivalul lui Robu în alegerile pentru șefia PNL Timiș, Alin Nica, singurul candidat pentru conducerea filialei din Dudeștii Noi UPDATE Răsturnare de situație

0
DISTRIBUIȚI

După mazilirea primarului din Sânnicolau Mare, Dănuţ Groza, din fruntea organizaţiei locale a PNL, a venit rândul unei noi runde de alegeri în teritoriu. Astăzi, liberalii din Dudeştii Noi îşi vor alege un nou preşedinte. Data alegerilor a fost aleasă strategic pentru a se suprapune cu scrutinul de la Checea. „Duminică, după câte ştiu, sunt alegeri la Dudeştii Noi, unde sper cel puţin să fi răspuns îndemnului, colegul Alin Nica va candida şi îi urez succes să devină preşedinte al organizaţiei”, a declarat Nicolae Robu. Alin Nica, primarul din Dudeşti şi fostul lider al organizaţiei locale, a candidat pentru şefia PNL Timiş împotriva lui Nicolae Robu.


Este singurul candidat înscris în cursă.

„Se pare că noi avem talentul de neegalat de a băga gunoiul sub preș. Ori de câte ori avem o înfrângere, ori de câte ori am greșit cu ceva, nu stăm să gândim cu ce am greșit, de ce nu a mers bine ceea ce am făcut. Nu, repede luăm mătura, băgăm gunoiul sub preș, mergem înainte, uităm să învățăm din greșeli și suntem condamnați să le repetăm. Constat cu tristețe astăzi, aici, că marele PNL și suntem vreo 500 în sală, aici nu are decât un candidat la președinția organizației Timișoara.

Cum putem să generăm noi idei, cum putem să generăm noi direcții de dezvoltare politică dacă nu prin competiție, dacă nu printr- o confruntare de mesaje. Am auzit că li s-a cerut unora dintre voi să vă retrageți candidaturile. Cum poate să facă un liberal o astfel de nelegiure? Cum poate să ceară unora dintre colegi să renunțe la dreptul constituțional? Cred că este foarte grav ceea ce se întâmplă și dacă nu învățăm din aceste lucruri, vom ajunge un partid foarte mic. Ne vom împuțina. Vom fi tot mai puțini, tot mai puțin respectați, pentru că deja vedeți cine mai poate să meargă pe stradă și să spună că sunt liberal. S-ar putea să ne trezim că suntem luați la bătaie”, le-a spus Alin Nica liberalilor întruniți la CRAFT pentru alegerea președintelui PNL Timiș, în 12 aprilie.

UPDATE Alin Nica, primarul din Dudeștii Noi, nu s-a înscris în cursa pentru filiala liberală, iar postul de șef al acesteia este în acest moment vacant, a confirmat, pentru PRESSALERT.ro, purtătorul de cuvânt al PNL Timiș, Alina Sabou. Alin Nica nu a putut fi contactat până la ora redactării acestui articol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.