Rock fabricat în Timişoara la lansarea celui de-al doilea album al formaţiei...

Rock fabricat în Timişoara la lansarea celui de-al doilea album al formaţiei The Case

0
DISTRIBUIȚI

Cel de-al doilea material discografic al timişorenilor care alcătuiesc formaţia The Case a fost lansat aseară, printr-un concert desfăşurat la Reflektor Venue, în care muzicienii au avut parte de un public numeros.

Evenimentul a debutat cu un recital susţinut de Grand & Nomad, formaţie lansată anul trecut prin single-ul şi videoclipul de debut ‘All Your Life’.

The Case – trupa alcătuită din Alfred Ciprian Paros (voce, chitară), Adrian Istodorescu (chitară, backing vocals), Cristian Paros (keyboards), Andrei Cimpean (bass) şi Mihai Bele (tobe) – a reuşit să smulgă aplauze sincere, „executând“ la faţa locului un rock modern cu diverse influenţe stilistice.


„Vă mulţumim foarte mult pentru faptul că aţi venit în număr atât de mare la concertul nostru şi că ne sprijiniţi. A fost o seară memorabilă“, a spus solistul trupei pe scenă.

Din programul serii nu au lipsit single-urile „Road to Nowhere” şi „Loose”, cunoscute deja publicului datorită numeroaselor difuzări la posturile radio de profil. Discul Own the Night a fost înregistrat la MusicLab Studio, în Arad, şi a fost mixat şi masterizat de Cosmin Harbei. „Cuprinzând elemente de grunge, nu metal şi electronica, albumul „Own the Night” poate fi descris ca o combinaţie eclectică de stiluri muzicale. De la „Mad Town” care descrie revolta împotriva normelor din perspectiva unui tânăr, până la „Take the blue pill” care atinge tema escapismului în viaţa de zi cu zi, albumul evocă o trăire diferită cu fiecare piesă. „Own the Night” este disponibil acum pe toate platformele majore de distribuţie digitală“, spun membrii trupei.

The Case este o formaţie de rock alternativ din Timişoara, Romania, care şi-a făcut debutul în primăvara anului 2012. Formaţia a lansat în luna decembrie a anului 2014 un material discografic care cuprinde şase piese, fiecare având un mesaj diferit. De-a lungul ultimilor ani The Case a susţinut o serie de concerte în cadrul unor festivaluri ca B’estfest Summercamp, PadinaFest, Route 68 Summerfest, Rocker`s Challenge, SnowFest sau AccesArt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.