Rovinietele nu pot fi plătite prin SMS. Cât va dura problema şi...

Rovinietele nu pot fi plătite prin SMS. Cât va dura problema şi ce alternative anunţă CNAIR

0
DISTRIBUIȚI
Foto: jurnaluldebuzau.ro

Plecaţi la drum în weekend? Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că momentan se fac lucrări de mentenanţă la Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.


Astfel, toți cei care obișnuiau să își plătească rovinietele cu ajutorul operatorilor de telefonie mobilă vor fi nevoiți să oprească la benzinării pentru a achita taxa de drum.

„CNAIR SA informează clienţii operatorilor de telefonie mobilă că, urmare a unor activităţi de mentenanţă/upgrade la sistemle informatice ale Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), în perioada 18.11.2017 ora 14:00 – 19.11.2017 ora 22:00 există posibilitatea ca emiterea rovinietelor şi a peajelor, prin intermediul serviciului de mesagerie scurtă (SMS), să fie întreruptă. În aceste condiţii, pentru a evita aplicarea unor sancţiuni contravenţionale, în situaţia în care nu se reuşeşte achitarea rovinietei/peajului prin SMS, utilizatorii au obligaţia de a achita tarifele la punctele de lucru ale distribuitorilor. Informaţii cu privire la punctele de lucru ale distribuitorilor autorizaţi, se regăsesc pe pagina de internet a CNAIR SA – www.cnadnr.ro, la secţiunea Produse/Servicii”,a informat CNAIR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.