Sancțiuni record după incidentele grave de la jocul de Liga a IV-a...

Sancțiuni record după incidentele grave de la jocul de Liga a IV-a dintre Voința Biled și Timișul Șag. Doi jucători vor sta un an departe de gazon după ce au lovit arbitrul

0
DISTRIBUIȚI

Incidentele foarte grave de la meciul Voința BiledTimișul Șag, întrerupt înainte de minutul 90, au fost judecate la AJF Timiș. Printre alte sancțiuni dictate după jocul care s-a lăsat cu plângeri la poliție, doi jucători ai gazdelor, portarul Nicușor Bogdan și Flavius Tomescu, au fost suspendați 12 luni pentru lovirea arbitrului. Așa cum era de așteptat formația oaspete a câștigat meciul la masa verde.

Petru Gașpar, arbitrul asistent agresat a avut nevoie de o vizită la spital după incidentele grave de la meciul de duminică.


Conform sporttim.ro Comisia de Disciplină a forului județean a dezbătut îndelung pe baza raportului de arbitraj și al celor doi observatori cele întâmplate la Biled. Astfel, pe lângă rezultatul de 3-0 în favoarea Șagului, formație care conducea cu 1-0 în momentul întreruperii jocului de către ”centralul” Dorian Barzuca, Voința s-a ales cu terenul suspendat pentru opt jocuri și o amendă de 1.500 de lei pentru organizarea defectuoasă a partidei. Pe lângă cei doi jucători sancționați (Nicușor Bogdan și Flavius Tomescu), Nicu Bogdan, tatăl portarului, oficial al echipei gazdă, a fost suspendat pentru nu mai puțin de 18 luni și, de asemenea, amendat. Cei trei au fost judecați pentru lovirea arbitrului în meleul format după decizia care a încins spiritele.

Reamintim că jocul Biled – Șag din ultima etapă a turului din D-Timiș a fost întreruptă în minutul 88 de arbitrul Dorian Barzuca. Incidentele au survenit după ce ”centralul” a anulat, după consultarea tușierului Petru Gașpar, un penalty inițial acordat gazdelor.

Timișul Șag e campioană de toamnă în D, cu trei puncte mai mult decât principala contracandidată, ACS Dumbrăvița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.