Schimb de cadouri între copii cu dizabilități sau din familii defavorizate, de...

Schimb de cadouri între copii cu dizabilități sau din familii defavorizate, de Moș Nicolae, la Timișoara. Cum poți face o faptă bună

0
DISTRIBUIȚI

Aproape 100 de copii care învață în patru școli din Timișoara, majoritatea provenind din familii defavorizate sau sunt cu dizabilități, participă la o acțiune emoționantă. Astfel, micuții vor face schimb de cadouri, de Moș Nicolae. Evenimentul caritabil este organizat de o asociație din Timișoara cu scopul de a-i face pe copii să simtă bucuria de a dărui și de a primi în schimb un cadou de Moș Nicolae.

“Spiridușii care participă în acest proiect sunt copiii de la grupa mare a Grădiniței nr.


25 și clasa pregătitoare a Școlii Generale nr. 1, copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Dumitru Ciumăgeanu și clasa a IV-a a Școlii Generale Nr. 4. Fiecare grupă/clasă va confecționa un cadou pentru un copil pe care nu îl cunoaște încă, schimbul realizându-se pe 6 decembrie în cadrul unor activități comune. Prilejuim astfel o călătorie de descoperire și cunoaștere în care grădinița merge la școală, iar școala merge la un altfel de școală”, transmit reprezentanții Asociației “3 Compas”.

Timișorenii care doresc să dea o mână de ajutor pot dona bani pentru cumpărarea materialelor necesare fabricării cadourilor și a derulării activităților de joacă. De asemenea, ONG-ul își dorește să doteze școlile participante cu rechizitele de care au nevoie pentru derularea diferitelor activități.

Donații se pot realiza în contul BRD: RO08BRDE360SV96777453600.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.