SCM Politehnica a câștigat jocul de la Făgăraș. Handbaliștii alb-violeți rămân în...

SCM Politehnica a câștigat jocul de la Făgăraș. Handbaliștii alb-violeți rămân în ”careul” Ligii Zimbrilor

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu (arhivă)

Formația pregătită de Pero Milosevic a obținut astăzi o nouă victorie în Liga Națională. SCM Politehnica s-a impus cu 23-21 pe terenul celor de la CSM Făgăraș. În urma acestui rezultat alb-violeții ocupă în continuare locul 4 în clasament, la egalitate de puncte cu HC Dobrogea Sud, dar cu un golaveraj superior constănțenilor.

La pauză timișorenii conduceau tot la două goluri diferență pe terenul formației din județul Brașov, scor 11-9.


În partea a doua Orbovic și compania s-au distanța la un maximum de șapte goluri avantaj pe tabelă, dar gazdele de la CSM Făgăraș au recuperat apoi puncte importante. Totuși, finalul a fost gestionat bine de SCM Poli, în ciuda unei inferiorități numerice acuzate în ultimele minute.

SCM Politehnica încearcă să refacă cu acest rezultat șirul pozitiv de dinaintea partidei de la Turda. După această a doua victorie la rând pentru timișoreni urmează un duel interesant pe teren propriu, cu vechea rivală Minaur Baia Mare, meci programat sâmbătă, 2 decembrie de la ora 17.00.

Bănățenii și-au aflat între timp și adversarul din Cupa României. Astfel, Poli o va întâlni pe CSU Suceava, între 6 și 8 decembrie, pentru un loc în sferturile de finală ale competiției. Duelul cu bucovinenii va avea o singură manșă, care se va disputa în Sala ”Constantin Jude”.

SCM Politehnica (marcatori): Orbovic 6 goluri, Marjanovic 6, Krsto Milosevic 4, Hrimiuc 3, Lasica 1, Cîmpan 1, Șania 1, Fenici 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.