SCM Politehnica a învins-o, nu fără bătăi de cap, pe CSM Focșani....

SCM Politehnica a învins-o, nu fără bătăi de cap, pe CSM Focșani. Handbaliștii alb-violeți urcă provizoriu pe podiumul primei ligi

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

SCM Politehnica a obținut în această seară victoria cu numărul 5 în acest sezon al Ligii Zimbrilor. Formația pregătită de Pero Milosevic a trecut de CSM Focșani, scor 23-21, după un meci în care antepenultima clasată a oferit o replică bună. Bănățenii au urcat provizoriu pe locul 3 după nouă jocuri.

CSM Focșani a arătat de la început că nu a venit să se predea ușor la Timișoara.


SCM Poli pare că s-a dezmeticit mai greu după pauza competițională și succesul cu Dinamo. Moldovenii au condus cu două goluri în primele minute, dar treptat se părea că Poli își intră în ”drepturi”. În minutul 27 gazdele conduceau cu trei goluri, dar la pauză scorul a fost 12-10 pentru formația pregătită de Pero Milosevic.

Focșaniul a reușit să le dea emoții alb-violeților și după pauză. Oaspeții au repreluat conducerea, dar nici de această dată nu au avut puterea să păstreze avantajul. De la jumătatea partidei, timp de aproape cinci minute tabela a rămas încremenită la 17-16, avantaj încă fragil pentru SCM Politehnica. Abia în minutul 53 lucrurile păreau să arate din nou normale pentru favorita de pe hârtie. Fenici marcând golul de 20-17. Apoi Marjanovic a spart bariera de +3 în acest joc (22-18).

Cu această victorie SCM Poli ajunge, cel puțin temporar, pe locul 3 în Liga Națională. Timișorenii au acumulat 17 puncte iar în weekend urmează să evolueze și trei grupări care sunt la cota 15. Următorul joc al bănățenilor va fi duminică, 12 noiembrie, pe terenul Turdei.

SCM Politehnica (marcatori): Marjanovic 7 goluri, Fenici 6, Cîmpan 4, Orbovic 2, V. Milosevic 2, K. Milosevic 1 și Santeiu 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.