SCM Politehnica, învinsă la Turda după un meci echilibrat timp de 50...

SCM Politehnica, învinsă la Turda după un meci echilibrat timp de 50 de minute. Seria pozitivă a alb-violeților, întreruptă după patru jocuri

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

Formația timișoreană de handbal masculin a cedat din nou în deplasarea de la Turda. Gazdele de la Potaissa s-au impus în fața lui SCM Politehnica, scor 27-24, grație modului în care au tratat finalul de meci. Eșecul de astăzi e al treilea din acest sezon înregistrat de formația pregătită de Pero Milosevic.

SCM Poli nu a început rău jocul din sala Turdei.


În ciuda absenței lui Fenici, timișorenii au condus cu 6-3 la jumătatea primei părți. Potaissa, încurajată ca de obicei de un public cald, ca condus la pauză cu 13-12. Meciul a fost echilibrat și în partea secundă. Cu zece minute înainte de final se înregistra din nou egalitate între cele două: 20-20. Următoarele cinci minute le-au aparținut însă gazdelor, care au ajuns la trei goluri avantaj după reușit lui L. Ignat. Șansele bănățenilor s-au risipit când cu mai puțin de două minute rămase din meci Adomnicăi a făcut 25-22 pentru Turda. Iar apoi Asoltanei și-a dus echipa la patru goluri distanță. Spiritele s-au aprins în ultimele secunde, când Hrimiuc a văzut cartonașul roșu după o reacție nervoasă.

Următorul joc al lui SCM Poli va fi joia viitoare, pe teren propriu, în compania celor de la HC Odorhei. Timișorenii ocupă deocamdată locul 6 cu 17 puncte, o poziție și două puncte sub viitorul adversar.

SCM Politehnica (marcatori): Orbovic 6 goluri, K. Milosevic 7, V. Milosevic 5, Lasica 1, Marjanovic 1, Hrimiuc 3, Cîmpan 1, Șania 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.