Succes la scor pentru SCM Politehnica în fața periculoasei HC Odorhei. Alb-violeții...

Succes la scor pentru SCM Politehnica în fața periculoasei HC Odorhei. Alb-violeții au avut și zece goluri avantaj pe tabelă

0
DISTRIBUIȚI
Foto. Gabriel Brezeanu

Handbaliștii alb-violeți au revenit pe teren propriu cu o victorie mai concludentă decât era de așteptat. SCM Politehnica i-a luat Odorheiului locul din clasament după succesul cu scorul de 32-25 (13-12) obținută astăzi în duelul direct. Timișorenii au avut parte de o repriză secundă excelentă în care au condus și cu zece goluri diferență.

SCM Poli a fost condusă doar la început de Odorhei pe teren propriu.


După 1-3 în minutul 9, timișorenii au pus stăpânire treptat pe un adversar periculos. În minutul 11 scorul s-a răsturnat (4-3) apoi Poli a avut un avantaj de patru goluri pe tabelă (min. 18). Oaspeții au mai avut însă o tresărire de orgoliu înainte de pauză, când Sadovyi a redus diferența la doar un gol.

La reluare alb-violeții au avut o poftă mare de gol. Marcând într-un sfert de oră tot atâtea reușite câte au avut în toată prima repriză. Un contrast evident cu primele cinci minute mai sterile. Această evoluție a dus la un ”abis” pe tabelă până spre finalul întâlnirii. La jumătatea reprizei scorul era 25-17 pentru bănățeni în urma reușitei lui Marjanovic. Mai mult, în minutul 53 tabela indica o diferență neverosimilă de zece goluri în favoarea gazdelor după golul lui Vuk Milosevic. În ultimele minute alb-violeții însă s-au relaxat vizibil și au oferit oaspeților prilejul de a nu fi umiliți prin dimenisunile scorului.

Singura consolare a oaspeților a fost evoluția lui Maksim Baranau, autor a zece goluri. În urma acestui rezultat Poli urcă pe locul 4, ocupat până acum chiar de Odorhei. Alb-violeții au tot 20 de puncte, dar un golaveraj superior.

SCM Politehnica (marcatori): Marjanovic 4 goluri, K. Milosevic 8, V. Milosevic 4, Orbovic 4, Fenici 6, Șania 3, Lasica 1, Cîmpan 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.