Se caută 310 români care să renoveze secția din Timișoara unde copiii...

Se caută 310 români care să renoveze secția din Timișoara unde copiii care se nasc prea devreme primesc o șansă la viață. Cum poți ajuta

0
DISTRIBUIȚI

Aproximativ o sută de copii cu greutate mică din tot vestul țării ajung, în fiecare an, la Maternitatea “Odobescu” a Spitalului Municipal Timișoara, iar medicii depun eforturi uriașe pentru a-i salva. Este vorba de micuți născuți prematur, care sunt asistați să ia în greutate într-o secție care nu a mai fost renovată de 20 de ani.

Mai mulți voluntari care fac parte din Asociația “Alo Tata” din Timișoara s-au gândit să dea o mână de ajutor astfel încât acești bebeluși să fie îngrijiți în condiții mai bune. Astfel, au lansat campania de strângere de fonduri pentru copiii născuți prematur intitulată “O clipă pentru toată viața”, prin care caută 310 români inimoși.

“Pentru că numărul micuților născuți prematur în România este în creștere, am decis să dăm o mână de ajutor specialiștilor care fac minuni zi de zi aducând pe lume aceste suflete nevinovate. Pentru asta avem nevoie de multe, așa că o vom lua cu ceea ce e mai important. Un loc în care bebelușii și mămicile se simt ca acasă.


Un loc plin de căldură, unde medicii îi pot ajuta pe cei mici să crească sănătoși, iar proaspetele mămici sunt îngrijite și îndrumate de specialiști. Prima noastră provocare constă în reamenajarea secției în care prematurii sunt asistați să ia în greutate. Ultima renovare a avut loc în anul 1997, așa că e nevoie să dăm o mână de ajutor. Nu vă cerem mult, doar să încercați să vă imaginați câtă nevoie e de acest ajutor. Pentru asta căutăm 310 români cu suflete mari pentru a renova 310 metri pătrați. Costul estimat este de 260 euro/mp. O sumă mică ținând cont că vorbim de viața unor copii”, transmit organizatorii.

Persoanele cu suflet mare care doresc să contribuie la renovarea Secției de Neonatologie a Spitalului Muncipal Timișoara pot face donații în următoarele conturi: Lei: RO74CARP 0360 P124 8080 RO03, Euro: RO58CARP 0360 P124 8080 EU02, beneficiar: Asociația Alo!Tata!

Mai multe informații despre campanie sunt disponibile AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.