Se oferă îmbrățișări gratuite în centrul Timișoarei. Ce acțiune are loc

Se oferă îmbrățișări gratuite în centrul Timișoarei. Ce acțiune are loc

0
DISTRIBUIȚI
imbratisari gratuite
La Timișoara se oferă îmbrățișări gratuite.

Timișorenii care se vor plimba prin centrul orașului, la începutul lunii decembrie, vor avea parte de o surpriză plăcută. Mai mulți voluntari din cadrul Asociației “Look Inside” le vor oferi îmbrățișări gratuite.


Acțiunea a ajuns la ediția cu numărul șapte și are loc duminică, 3 decembrie, începând cu ora 15.00, în Piața Victoriei, fiind intitulată “Free Hugs”.

“Ca în fiecare an, vă invităm în Piața Operei să oferim o îmbrățișare cuiva care are nevoie, unui suflet înfrigurat de frigul de afară sau cuiva care poate n-a mai primit o îmbrățișare de ani de zile. Dacă ți-e teamă să-mbrățișezi persoane necunoscute, am putea să vă spunem un secret, e mai simplu decât crezi, și după câteva îmbrățișări, te umpli de energia dăruită și de cea primită, te umpli de bucurie că poți oferi o simplă îmbrățișare….cum s-o faci? E atât de simplu…privești, zâmbești și apoi îmbrățișezi, conectând inima ta cu inima celuilalt”, transmit pe Facebook reprezentanții ONG-ului timișorean, care caută voluntari pentru a participa la acțiune.

Campania “Free Hugs” a debutat în anul 2004, în Australia, când un bărbat a primit o îmbrățișare de la un străin într-un moment nu prea fericit pentru el și a hotărât să împartă acest cadou și altor persoane. Astfel, pe 1 decembrie 2014 a fost organizat primul eveniment “Free Hugs”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.