Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare. Când are loc...

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare. Când are loc și ce pot cumpăra timișorenii

0
DISTRIBUIȚI
salonul industriei usoare
La Timişoara are loc o nouă ediţie a Salonului Industriei Uşoare.

Timișorenii care doresc să-și reînnoiască garderoba, la început de sezon rece, sunt invitați la Salonul Industriei Ușoare.


Ediția de toamnă-iarnă a celei mai mari expoziții de vestimentație și accesorii din vestul țării are loc în perioada 22 – 26 noiembrie, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara.

În total, potrivit organizatorilor, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, peste 60 de expozanți din întreaga țară, producători și comercianți, vor expune spre vânzare o gamă largă de produse de sezon: îmbrăcăminte, lenjerie de corp, încălțăminte, articole de marochinărie, pielărie, blănărie, articole pentru copii. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri.

De asemenea, vizitatorii vor găsi, ca de obicei, la exterior un târg de produse tradiționale cu dulciuri de casă, produse apicole, colaci, mezeluri sau conserve de casă.

Expoziția se deschide pentru public miercuri, 22 noiembrie, ora 10.00. Programul  de vizitare este de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00, duminică, între orele 10.00 – 18.00, iar intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.