Sebastian Mailat a semnat deja cu o nouă echipă din Liga I....

Sebastian Mailat a semnat deja cu o nouă echipă din Liga I. Juniorul pierdut liber de ACS Poli va fi adversarul FCSB-ului în lupta pentru titlu

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CFR Cluj

Rămas liber de contract în urma deciziei Comisiei de Recurs a FRF, Sebastian Mailat și-a ales rapid noua echipă.


În mod surprinzător puștiul de 19 ani nu a optat pentru FCSB, club care și-a arătat în mod repetat interesul pentru. Timișoreanul care a debutat pe prima scenă pentru ACS Poli a fost prezentat astăzi de CFR Cluj.

Mailat (19 ani) a semnat pe patru ani cu echipa pregătită de Dan Petrescu. Anunțul a fost făcut astăzi de gruparea din Gruia. Mutarea vine la nici patru zile de la anunțul că jucătorul crescut în Banat a fost declarat liber de contract.

”Sunt fericit și mândru că am ajuns la un club precum este CFR Cluj. Vreau să muncesc mult pentru a face performanță cu această echipă. Am ales CFR pentru proiectul ambițios care este aici, dar și pentru faptul că voi avea ocazia să fiu antrenat de Dan Petrescu”, a declarat Sebastian Mailat.

Vicepreședintele lui ACS Poli, Radu Birlică, spunea după anunțarea deciziei de către ultima instanță din țară că clubul bănățean se va adresa TAS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.