Singurul parlamentar de Timiș interesat de proiectele Timișoarei. Ce îi cere primarului...

Singurul parlamentar de Timiș interesat de proiectele Timișoarei. Ce îi cere primarului Robu

0
DISTRIBUIȚI
Senatorul USR de Timiș, Nicu Fălcoi. FOTO: Facebook USR Timis

Solicitare inedită făcută de senatorul USR Timiş, Nicu Fălcoi, către primarul Timişoarei, Nicolae Robu. USR-istul i-a propus edilului să aibă o întâlnire pentru a stabili care sunt proiectele de interes pentru Timiş. Asta în condiţiile în care bugetul naţional încă nu a fost adoptat.


Astfel de întâlniri au avut loc şi în 2012, pe vremea USL, însă parlamentarii s-au văzut doar de câteva ori cu primarul Nicolae Robu şi cu Titu Bojin, care pe atunci conducea Consiliul Judeţean Timiş. Deşi la acea dată a fost elaborată o listă cu proiecte prioritare pentru judeţul Timiş, acestea nu au primit nici în prezent finanţare de la guvern. Mai jos puteţi citi textul trimis de senatorul USR Timiş către primarul Nicolae Robu

„Stimate Domnule Primar Nicolae Robu,

Întrucât proiectul de buget pentru anul viitor va ajunge în curând în dezbaterea Parlamentului, vă solicit, în calitate de parlamentar de Timiș, o întâlnire cu scop informativ cu privire la programele de investiții, proiectele și prioritățile de dezvoltare ale Timișoarei pentru anul 2018, în vederea unei cât mai bune reprezentări în Parlament a intereselor orașului nostru.

Cum de la începutul mandatului de parlamentar de Timiș și până în prezent Primăria Timișoara, al cărei reprezentant sunteți, nu și-a manifestat intenția de a organiza o dezbatere sau consultare cu parlamentarii de Timiș pe tema priorităților de dezvoltare ale orașului, consider că această întâlnire reprezintă o prioritate imediată, motiv pentru care îmi exprim disponibilitatea de a ne întâlni în cursul zilelor de joi, 30 noiembrie a.c. sau vineri, 1 Decembrie a.c”, a scris Fălcoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.