Şoferi băuţi şi fără carnet, prinşi în trafic, în weekend. Câte sancţiuni...

Şoferi băuţi şi fără carnet, prinşi în trafic, în weekend. Câte sancţiuni au constatat poliţiştii rutieri

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii rutieri din Timiş au stat „geană” pe traficul din întregul judeţ la sfârşitul săptămânii trecute. În perioada 17 – 19 noiembrie 2017 au fost acordate nu mai puţin de 530 de sancţiuni contravenţionale şoferilor care nu au respectat regulile din tranzit.

Au fost constatate 10 infracţiuni şi retrase 16 certificate de înmatriculare, iar 50 de conducători auto au rămas fără permisele de conducere, doi dintre aceştia fiind prinşi la volan în stare avansată de ebritate.

Primul dintre cazuri a avut loc în miezul zilei, la Saravale, acolo unde un bărbat de 48 de ani, care conducea un moped, nu doar că nu avea permis pentru vreo categorie de autovehicule, ba mai mult, mijlocul de transport nu era înmatriculat iar alcoolemia rezultată era de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

O zi mai târziu, pe strada Gheorghe Achim din Timişoara, în jurul orei 20.45, un bărbat de 32 de ani a fost prins când conducea băut, având o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă nu avea nici carnet.


Cei doi conducători auto au fost conduși la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.