Starea de sănătate a Regelui Mihai s-a agravat. Principesa Margareta s-a întors...

Starea de sănătate a Regelui Mihai s-a agravat. Principesa Margareta s-a întors în Elveţia, pentru a-i fi alături

0
DISTRIBUIȚI

Starea generală de sănătate a Regelui Mihai (96 ani) s-a agravat şi prezintă o slăbiciune accentuată, cu o „scădere semnificativă a rezistenţei”, a anunțat, în această dimineaţa, într-un comunicat de presă, biroul de presă al Casei Regale, potrivit Mediafax.

„Principesa Moştenitoare Margareta s-a întors în Elveţia, pentru a fi alături de Regele Mihai”, potrivit comunicatului de presă.


Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu au revenit în Elveţia duminică seara, la reşedinţa privată a Majestăţii Sale‬.

„Starea generală a Regelui Mihai s-a agravat şi prezintă o slăbiciune accentuată, cu o scădere semnificativă a rezistenţei. În această săptămână, Familia Regală va avea o rundă de întâlniri cu medicii Majestăţii Sale, pentru a discuta tratamentul curent al Regelui şi pentru a primi sfatul lor în circumstanţele actuale”, anunţă Casa Regală.

 Regele Mihai (96 ani) s-a născut pe 25 octombrie 1921, la Sinaia, ca fiu al lui Carol al II-lea şi al soţiei sale, Elena a Greciei, şi a domnit între 1927 şi 1930, prin intermediul unei Regenţe, precum şi între 1940 şi 30 decembrie 1947, când a fost silit să abdice şi să plece în exil. Regele Mihai I este singurul fost şef de stat în viaţă din perioada celui de-al Doilea Război Mondial.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.