Victorie cu ”Sos” în Ronaț: Timișoara Saracens s-a descătușat în fața Stelei...

Victorie cu ”Sos” în Ronaț: Timișoara Saracens s-a descătușat în fața Stelei la doar o zi după schimbarea antrenorului GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Revenire fericită în Ronaț pentru Saracens. Foto: Virgil Simonescu

Timișoara Saracens a obținut astăzi prima victorie în actuala ediție a Cupei României. La revenirea pe arena ”Gheorghe Rășcanu” și la doar o zi de la despărțirea de Matt Williams jucătorii campioanei care nu au prins lotul național au făcut un meci excelent cu CSA Steaua. Liderul fazei semifinale a competiției a fost depășit clar cu 41-7 în Banat.

Atmosfera pare să se fi schimbat brusc în tabăra bănățenilor după plecarea lui Matt Williams. Sosene Anesi a avut parte de un ”redebut” fericit ca ”principal” al echipei. La revenirea în Ronaț fanii ”leilor” nu au avut mult de așteptat pentru primul eseu. Lemnaru a culcat balonul în terenul de țintă în minutul 10 și Manumua a transformat. A doua reușită a venit abia pe finalul reprizei. Tevita Manumua înscrie de această dată el eseul după o acțiune colectivă frumoasă. Fără transformare la pauză tabela indica 15-0 pentru gazde.

La reluare misiunea timișorenilor s-a ușurat după eseul aceluiaș Manumua. Tot el transformă pentru 22-0. În minutul 55 scorul căpătase deja proporții. Eseu Ianuș, transformare Manumua pentru o diferență de 29 de puncte. Tânărul Vlăduț Popa, și el oricând un posibil ”Stejar” de bază, înscrie spectaculos peste alte opt minute. După această reușită vin și singurele realizări pe tabelă ale steliștilor. Dar ultimul cuvânt l-a avut englezul Doyle iar Manumua confirmă încă o dată de la distanță, stabilind totodată și scorul final: 41-7.

Sub comanda lui Anesi echipa bănățeană pare să fie remontată. Timișoara Saracens, cu doar o victorie în trei jocuri de Cupă, se deplasează în weekendul viitor la Dinamo tot în faza semifinală a competiției.

Timișoara Saracens: Militaru, Sabău, Pungea, Stewart, Drenceanu, Doyle, Ianuș, R.


Morrison, Rupanu, Jody Rose, Zaharia, Iștoc, Manumua, Lemnaru, Vl. Popa. Au mai intrat: Halalilo, Mariș, Doge, Mureșan, Neculau, Hunt, Helu, Sefanaia. Antrenor: Sosene Anesi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.