Timișoara Saracens a rămas fără victorie în Cupa României. Două eseuri anulate...

Timișoara Saracens a rămas fără victorie în Cupa României. Două eseuri anulate bănățenilor pe terenul celor de la CSM București

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Daniel Nechita

Campioana a suferit a doua înfrângere la rând în Cupa României la rugby. Timișoara Saracens a fost învinsă astăzi în deplasare de către CSM București, scor 12-16. Bănățenilor le-au fost refuzate în mod discutabil două eseuri pe finalul întâlnirii.

Timișoara Saracens a deschis scorul printr-o penalitate convertită de Manumua. Cel care a făcut și 6-3 din același procedeu.


Totuși, după 18 minute de joc gazdele reușesc primul eseu al partidei, prin Hinkley, și se distanțează la 10-6. De conversiile CSM-ului s-a ocupat Barron, care a mai punctat din două lovituri de pedeapsă până la pauză. În timp ce Manumua a stabilit scorul pauzei, 16-9, după ce bucureșteanul Mitu a fost eliminat temporar în urma unei lovituri cu cotul.

În repriza secundă bănățenii au redus destul de târziu din diferență. Manumua, tot dintr-o penalitate a făcut 16-12 în minutul 56. În ciuda faptului că timișorenii au culcat de două ori balonul în terenul de țintă până la final, de fiecare dată reușitele au fost anulate de către arbitri. Mai întâi pentru un înainte la Helu, apoi pătrunderea cu maul la capătul căreia Mariș s-a bucurat inițial de eseu a fost și ea anulată spre surprinderea ”sarazinilor”.

Timișoara Saracens rămâne astfel fără victorie în Cupa României după două jocuri. În prima etapă echipa bănățeană a stat, apoi a cedat acasă cu Baia Mare. Următorul meci în această competiție pentru campioni va fi pe teren propriu, cu CSA Steaua. Duel programat sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 11.00.

Timisoara Saracens: Militaru, Sabau, Doge, Stewart (cpt.), Drenceanu, Doyle, Rus, Morrison, Rupanu, Hunt, Zaharia, Popa, Leiataua, Helu, Manumua. Au mai intrat: Iștoc, Rose, Mariș, Lemnaru, Iftimiciuc, Ianuș, Halalilo. Antrenor: Matt Williams.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.