Timișoara Saracens s-a despărțit de antrenorul Matt Williams după doar cinci luni...

Timișoara Saracens s-a despărțit de antrenorul Matt Williams după doar cinci luni de colaborare. Cine va conduce din nou echipa din postura de ”principal”

0
DISTRIBUIȚI
Matt Williams, alături de vicepreședintele Dușan Filipaș

Timișoara Saracens și-a schimbat din nou antrenorul. De această dată după nici măcar cinci luni de zile. Cu antrenorul australian Matt Williams pe bancă forma echipei campioane a părut departe de așteptări. Bănățenii au două înfrângeri la rând în Cupa României iar echipa va fi condusă începând cu meciul de mâine de Sosene Anesi.

Williams a sosit în Banat la începutul lunii iulie. Nici rezultatele din campionat nu au fost impresionante, acolo Saracens e pe 4 la jumătatea sezonului regular. Bănățenii au mers bine doar în Europa. ”M-am simțit bine la Timișoara în timpul scurt petrecut aici și m-am bucurat să antrenez Timișoara Saracens. Urez mult succes pe viitor tuturor jucătorilor și întregului staff și îmi doresc ca echipa să depășească momentele dificile.


Sunt convins că acest club are un viitor strălucit datorită calității oamenilor care sunt implicați în el, atât jucători, cât și staff”, spune Matt Williams în comunicatul clubului.

Interesant e că Williams, în ciuda palmaresului, a traversat o perioadă negativă și pe banca naționalei Scoției, de multe ori deciziile sale fiind contestate.

”Timisoara Saracens a pornit proiectul „Timisoara 2021” prin care ne dorim ocuparea unui
loc superior în rugby-ul european. Este un proiect îndraznet, dar în acelasi timp unul care
necesită resurse și organizare la un alt nivel. Din această perspectiva, Matt Williams, cu vasta sa experiență internatională, a fost cooptat în stafful tehnic al echipei la inceputul sezonului. Cu toate acestea, infrastructura existentă și resursele financiare alocate în acest moment nu se ridică înca la standardele necesare derulării unui astfel de proiect. Deși drumul până la succes este greu, nu renunțăm la intențiile noastre și vom continua să luptam pentru obiectivele propuse. Îi mulțumim lui Matt pentru profesionalism si pentru sprijinul acordat cât timp a fost la Timișoara și îi urăm succes pe viitor”, a declarat Dușan Filipaș, vicepreședintele Timișoara Saracens.

Dan Roach, antrenorul de defensivă, va părăsi de asemenea campioana en titre. ”Manta” de vreme rea, ”secundul” Sosene Anesi, care a mai fost în câteva rânduri antrenor interimar al echipei, a fost numit de conducere antrenor principal începând din acest weekend.

Partida Timișoara Saracens – CSA Steaua, din etapa a 4-a a Cupei, se va disputa mâine, de la ora 11, pe arena din Ronaț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.