Timişoara Tatto Expo, primul eveniment din vestul ţării dedicat pasionaţilor de tatuaje....

Timişoara Tatto Expo, primul eveniment din vestul ţării dedicat pasionaţilor de tatuaje. Ce artiști au fost premiați FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-758762159">

În acest weekend Timişoara a devenit punctul de întâlnire pentru tatuatorii din România, dar și de peste hotare, în cadrul primei ediții a Timișoara Tattoo Expo, eveniment în care specialiștii în body-art şi-au etalat talentul și creațiile.

Începând de vineri, la Centrul Regional de Afaceri, au avut loc workshop-uri de caricatură cu Mihai Nistor, bodypainting cu Daniela Căşuneanu, pictură cu Bogdana şi Malina, artă cu daltă cu Mihai Laza şi diverse concursuri apreciate pe deplin de public.

„Am avut invitaţi 32 de artişti tatuatori şi am primit un feedback pozitiv din partea publicului şi a artştilor. Au venit mulţi pasionati de artă, arta tatuajelor dar şi oameni curioşi, fericiţi că şi în Timişoara se ţine un astfel de eveniment. Până acum am auzit numai lucruri bune despre prima ediţie Timișoara Tattoo Expo. Pe viitor vrem să fie şi mai bine, mai mulţi artişti şi sperăm să ne atingem scopul propus, să educăm publicul să perceapă tatuajul ca pe o artă. Astăzi este ultima zi a expoziţiei şi le mulţumim tuturor celor care ne-au sprijinit”, ne-a declarat Tavi Bezzeg Bărbuț din partea Timișoara Tattoo Expo.

În prima seară de concurs la categoria Best Of Small a câştigat Gabi de la Gaby Tattoo, la categoria Best of Black and grey – Adi de la Studioul Red Ink (Bucureşti), la categoria Best of color Dumitru Mitru Ink Art, iar la categoria Best of Day tot Dumitru. În cea de-a doua zi premiile au mers spre Popinno de la Inkspired Tattoo Studio (Serbia), Dumitru Mitru Ink Art (Timişoara) şi Kelloo – Next Level Tattoos Studio (Bucureşti).

Evenimentul a inclus şi concerte susţinute de Fluturi pe Asfalt şi Implant Pentru Refuz. Duminică, 12 noiembrie, Timişoara Tatto Expo este deschisă între orele 12 – 22, iar de la ora 22.30 va avea loc un afterparty la Manufactura. Biletele pentru acest eveniment costă 10 lei.

Foto: Facebook Timişoara Tatto Expo

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.