Tragedie în Timiş. O elevă de liceu aflată în practică la o...

Tragedie în Timiş. O elevă de liceu aflată în practică la o fabrică a murit în urma unui accident

0
DISTRIBUIȚI

Incident mortal în Sânnicolau Mare. O elevă a Liceului Tehnologic „Kristofor Nako” şia pierdut viaţa astăzi, în jurul orei 14.00, după ce a fost călcată de un autobuz.

Accidentul a avut loc în parcarea firmei de cablaje Delphi Packard. Din primele informaţii, bărbatul în vârstă de 51 de ani care se afla la volanul unui autobuz, efectua manevre de parcare în spaţiul special amenajat.


Neatenţia a fost fatală de ambele părţi, întrucât fata în vârstă de 17 ani, originară din Dudeştii Vechi, care tocmai ieşea de la practică, a fost strivită sub roţile autobuzului.

Victima a fost preluată de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță şi transportată de urgenţă către Spitalul Judeţean Timişoara, însă şi-a pierdut viaţa pe drum. „Un bărbat de 51 de ani, în timp ce efectua manevre pentru parcarea unui autobuz în spaţiul special amenajat, aparţinând unei societăţi comerciale de pe raza oraşului Sânnicolau Mare, ar fi acroşat şi accidentat o tânără de 17 ani. Din păcate, în urma incidentului, tânăra a suferit leziuni incompatibile cu viaţa. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă”, a declarat Ionuţ Sârbu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

UPDATE Un şir de neglijenţe, neatenţii şi ghinion a dus la tragedia de astăzi de la Sânnicolau Mare. După spusele martorilor oculari, în momentul producerii tragediei, eleva clasei a a XI-a a Liceului Tehnologic „Kristofor Nako” avea căştile în urechi, astfel că nu a auzit când s-a apropiat autobuzul. Conform unor surse, pe parcursul anului şoferul de 51 de ani al autobuzului a fost implicat în mai multe întâmplări nefaste. Mai întâi a lovit o turmă de oi aflată pe carosabil, iar în data de 4 septembrie, în timp ce transporta muncitori, mijlocul de transport pe care-l conducea a fost cuprins de flăcări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.