Trei bărbați morți după ce s-au intoxicat cu vaporii de alcool dintr-o...

Trei bărbați morți după ce s-au intoxicat cu vaporii de alcool dintr-o cisternă ce transporta bere. Cum au ajuns acolo FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Incident șocant petrecut, în această dimineață, la o spălătorie auto din județul Caraș-Severin. Trei bărbați și-au pierdut viața după ce au intrat într-o cisternă de transport bere pentru a o curăța. Toți trei s-au intoxicat cu vaporii de alcool din cisternă și nu au mai putut fi salvați de medici.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Caraș-Severin, incidentul a avut loc la o spălătorie auto aflată pe DN 6, între localitățile Domașnea și Cornea. Trei angajați ai spălătoriei au intrat într-o cisternă de transport bere pentru a o curăța, dar s-au intoxicat de la vaporii de alcool.

“Punctul de lucru Băile Herculane și Detașamentul Caransebeș au intervenit pentru extragerea a trei persoane dintr-o cisternă transport bere.


Cele trei persoane efectuau lucrări de curățare a cisternei și se pare că s-au intoxicat de la vaporii de alcool”, arată ISU Caraș-Severin.

După ce au fost scoși din cisternă, cei trei bărbați au fost predați echipajelor medicale aflate la fața locului, care au început manevrele de resuscitare, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.