Trei tineri răniți și trei mașini avariate în urma unui accident rutier...

Trei tineri răniți și trei mașini avariate în urma unui accident rutier FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-316510864">

O clipă de neatenție a făcut ca trei tineri să ajungă la spital. Totul în urma unui accident rutier petrecut puțin după miezul nopții la Timișoara.

Incindentul a avut loc la intersecția străzilor Gheorghe Ostrovici și Liniștei. Șoferul unui autoturism Opel nu s-a asigurat la intrarea în intersecție, unde trebuia să cedeze trecerea și a intrat în plin într-un autoturism Skoda care circula regulamentar. În urma impactului puternic, mașina lovită a fost proiectată într-un alt autoturism parcat pe marginea drumului. Conducătorul auto care a produs accidentul dar și șoferul și pasagera din cealaltă mașină, un bărbat de 24 de ani și o femeie de 25 de ani, au fost răniți. Cele trei victime au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Tânărul de 25 de ani, vinovat pentru producerea accidentului, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.