Trupa sârbească Void Inn aduce o porţie de metal alternativ la Timişoara...

Trupa sârbească Void Inn aduce o porţie de metal alternativ la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Formaţia de metal alternativ, Void Inn, originară din Serbia, va susţine un concert astăzi, 17 noiembrie, de la ora 21.00, la Manufactura.

Trupa a luat naştere acum şapte ani în Los Angeles, iar soundul lor poate fi descris ca un mix “între Alice in Chains cu varianta feminină a lui Danzig la voce, riffuri fioroase în stilul Black Sabbath, tempo-uri diverse, tonalităţi variate şi… multă culoare”.

Cei doi membri fondatori sunt Jelena Vujanovic (voce) şi Sinisa Pejovic (chitară), care la acel moment tocmai încheiau studiile muzicale la Musicians Institute in Hollywood.

La sfârşitul anului 2011 trupa s-a mutat la Belgrad şi a fost completată cu apariţia muzicienilor Marko Djoric (bass) şi Nebojsa Mandic (tobe).


Alături de o serie de recitaluri susţinute în cluburi din Serbia Void Inn a cântat în cadrul unor festivaluri importante ca Zajecar Guitar Festival, Exit Festival sau Lake Fest (Niksic). Muzicienii au susţinut în acest an un concert bine primit de public şi în cadrul celei de-a treia ediţii a Revolution Festival, eveniment care a avut loc în perioada 1- 3 iunie la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara.

Muzica trupei a fost inclusă în programul unor televiziuni şi posturi de radio importante din ţara vecină ca RTS 1, Pink, Radio 202, Blic şi Radio Novosti. Anul trecut trupa a lansat E.P.-ul „I can Hope“, iar în prezent lucrează la cel de-al doilea material, “End this game”.

Biletele pentru concertul formaţiei Void Inn costă 15 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.