Trupa timişoreană Dincolo de Ziduri a lansat videoclipul piesei „Timpul!” VIDEO

Trupa timişoreană Dincolo de Ziduri a lansat videoclipul piesei „Timpul!” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Formaţia timişoreană Dincolo de Ziduri a lansat un videoclip la piesa „Timpul!”, melodie extrasă din albumul „Adevăratul Eu“, a căui lansare a avut loc la Casa Tineretului, în luna noiembrie a anului trecut. Formația Dincolo de Ziduri a luat naștere în 2009, când membrii trupei și-au propus să creeze și altfel de muzică, una pentru suflet, nu doar pentru divertisment. Membrii trupei: Johny Kui, Popa Mihai, Daniel Kui și Emi Kui abordează în principal un stil rock, pe care îl împletesc cu diferite forme de hard-rock sau progressive rock pentru a surprinde ascultătorul prin contrastul neașteptat dintre versuri și instrumente.

Formaţia timişoreană a lansat în luna septembrie a anului trecut primul videoclip la piesa Deschizi Drumuri noi.

„Piesa «Deschizi drumuri noi» intră, fără doar și poate, în categoria lucrărilor artistice care sunt create într-un timp record, și aici mă refer la acel moment pe care nimeni nu îl poate explica, moment în care toate ideile muzicale se leagă între ele cu o fluență de neimaginat.


Mai plastic vorbind, eram împreună cu băieții strânși pentru o repetiție și între două piese bine știute am început eu, sub forma de joacă, tema de chitară care acum stă la începutul piesei. Băieții s-au alăturat și fiind captivați de ce rezultă, am continuat să lăsăm inspirația divină să ne călăuzească. În acel moment s-a creat structura armonică și melodică a piesei. La final, țin minte ca am scos toți un strigăt de bucurie“, povestește Johnny Kui, solistul şi chitaristul trupei într-un interviu acordat site-ului tgeneration.org.

„Conceptul «Adevăratul eu» a început să se concretizeze pe măsură ce activitatea componistică a trupei era în plină dezvoltare. Urmând firul narativ ţesut de la o compoziţie la alta, a fost foarte vizibilă direcţia mesajului nostru. «Adevăratul eu» reprezintă un mare semn de întrebare, un protest, un strigăt de biruinţă, un val de încurajare şi viaţă, un puternic imbold în a căuta una dintre tainele care stau la baza vieţii noastre, şi anume, cine sunt eu?” explică Johnny Kui titlul albumului.

În luna iulie a acestui an formaţia Dincolo de Ziduri a susţinut un concert în Parcul Dacia, inclus în cadrul manifestărilor organizate de AsfaltArt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.