Ucrainienii de la Jinjer aduc o porţie sănătoasă de rock la...

Ucrainienii de la Jinjer aduc o porţie sănătoasă de rock la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Formaţia ucraineană Jinjer va susţine un concert extraordinar în Timişoara, evenimentul fiind inclus în cadrul turneului european pe care binecunoscuta trupă îl efectuează la sfârşitul acestui an.

Recitalurile formaţiei ucrainiene reuşesc de fiecare dată să creeze o atmosferă cât se poate de fierbinte, amestecul lor de hardcore, metal şi reggae fiind savurat pe deplin de public. Fără îndoială, una din atracţiile trupei o reprezintă vocea solistei Tatiana Shmailyuk, care oscilează cât se poate de abil între inflexiunile Sandrei Nasic din Guano Apes (care, de altfel, este una din preferatele ei) sau cele ale solistei Shamaya Otep.

Formată în anul 2010, după ce Tatiana Shmailyuk a devenit solista trupei, Jinjer şi-a câştigat în scurt timp titlul de cea mai bună trupă de metal din Ucraina. Cu influenţe precum Lamb of God, Pantera, Gojira, Killswitch Engage, Death sau Chimaira, Jinjer abordează un mix inteligent de progressive şi groove metal împodobit cu elemente funk, raggae şi jazz.


„King of Everything“ este cel de-al treilea album al trupei şi primul lansat sub celebra casă de discuri Napalm Records, anul trecut.

Formaţia Jinjer şi-a început ultimul turneu din acest an pe 17 noiembrie la Dublin, iar înaintea spectacolului de la Timişoara a mai cântat pentru prima oară în Marea Britanie în Londra, Manchester, Glasgow, Sheffield, Nothhingam sau Birmingham. Recent, trupa a anunţat că va întreprinde un turneu nord american în luna aprilie a anului 2018, în deschiderea celor de la Cradle of Filth.

La sfârşitul anului trecut, formaţia a susţinut un concert în oraşul nostru, în clubul Daos, şi în vara acestui an a fost prezentă şi în cadrul festivalului Rock la Mureş, desfăşurat la Periam – Port.

Concertul formaţiei Jinjer va avea loc sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 22.00, la Reflektor Venue.

În deschidere vor cânta Crimena, „un band de violent groove metal din Craiova, care prima dată s-au întâlnit și apoi nu au făcut altceva decât să „rock the hell out of everyone”, şi The Faceplant, o trupă tânără de progressive metal din Timișoara, care lansează cu această ocazie primul album, „Inward”.

Biletele pentru acest concert costă 25 lei în avans (Reflektor Venue, Viniloteca şi librăriile Cărtureşti Timişoara) şi 35 lei la intrare.

Foto: Jay Hawkins

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.