Decizie de ultimă oră a procurorului care coordonează ancheta în dosarul porții...

Decizie de ultimă oră a procurorului care coordonează ancheta în dosarul porții morții de pe Calea Lugojului VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Dosarul în care este anchetată moartea lui Vlad Baici, tânărul care și-a pierdut viața după ce peste mașina în care se afla a căzut poarta de intrare în Timișoara de pe Calea Lugojului, se află pe masa Serviciului de Investigații Criminale al IPJ Timiș. Invitat la PRESSALERT LIVE, comisarul Gabriel Clavac, șeful SIC, a vorbit despre stadiul în care se află ancheta.

Aproape două luni au trecut de la momentul tragediei, analizată acum de trei experți.


„Se desfășoară cercetări în acest dosar sub supravegherea procurorului de caz, în speță audieri. În momentul de față are loc o expertiză tehnico-judiciară de către trei experți stabiliți de procurorul de caz. Inițial au fost doi experți desemnați. Așteptăm finalizarea expertizei, după care vom prezenta documentele întocmite procurorului de caz care va analiza dosarul”, a declarat Clavac.

Dosarul a fost început inițial de Serviciul Poliției Rutiere. „Dosarul se află în lucru la Serviciul de Investigații Criminale din dispoziția procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara. Este înregistrat conform articolului 192, aliniatul 1, ucidere din culpă față de autori neidentificați. Se desfășoară cercetări în acest dosar sub supravegherea procurorului de caz, în speță audieri”, a menționat comisarul Gabriel Clavac.

ISC-ul a trimis raportul către Serviciul e Investigații Criminale al IPJ Timiș, prin care se concluzionează că au fost numeroase încălcări ale legilor în vigoare. „A fost un prim val de audieri, au fost audiate mai multe persoane. Așteptăm expertiza”, conchis Gabriel Clavac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.