Un bărbat a fost bătut, tâlhărit și lăsat să zacă în stradă....

Un bărbat a fost bătut, tâlhărit și lăsat să zacă în stradă. Cum au fost găsiți agresorii

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat a fost bătut și tâlhărit în plină stradă, în această noapte, în Arad.


Un echipaj de jandarmi care parula zona l-a găsit, zăcând în stradă. Oamenii legii au reușit să identifice unul dintre agresori, la scurt timp după cele întâmplate, scrie newsar.ro.

„Un echipaj de jandarmi aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona Pieței Podgoria a observat în spatele Liceului CFR un bărbat care prezenta urme de agresiune fizică. Acesta le-a povestit jandarmilor că a fost bătut de doi bărbați, iar după ce l-au lovit cu pumnii și picioarele, l-au deposedat de 250 lei și două telefoane mobile”, se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei.

Bărbatul agresat a fost transportat la spital, apoi jandarmii au pornit în căutarea celor doi bărbați, având descrierea detaliată făcută de victimă. În zona străzii Udrea, oamenii legii l-au identificat pe unul dintre agresori, găsind la el și unul dintre telefoanele declarate furate.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală iar persoana suspectă a fost predată Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, pentru continuarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.