Un nou curs de manager de proiect organizat de Camera de Comerț...

Un nou curs de manager de proiect organizat de Camera de Comerț Timiș. Când se desfășoară

0
DISTRIBUIȚI

fonduri europene

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș vine din nou în sprijinul persoanelor interesate să urmeze cursul “Manager Proiect”. Astfel, în perioada 20 noiembrie – 5 decembrie, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara se desfășoară o nouă serie a cursului.

Acesta este autorizat, iar certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și internațională, fiind sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației. Cursul se adresează persoanelor care doresc să acumuleze cunoștințe și abilități în domeniul managementului de proiect.

“Este acoperită întreaga tematică necesară pentru ocuparea unui post de manager de proiect, indiferent de tipul proiectului sau de locul de muncă al persoanei nominalizate să îndeplinească această funcție: Management organizațional vs.


management de proiect; Definirea, planificarea și implementarea proiectului; Surse și instrumente; Cadrul legislativ și instituțional al Instrumentelor Structurale în Uniunea Europeană și România. Formarea se va axa pe conceperea şi implementarea proiectelor finanțate atât din domeniul public cât și din cel privat. Vor fi tratate modalitățile de redactare a unui proiect şi tehnicile managerilor de a asigura un bun control asupra proiectelor. În acest sens, CCIAT asigură asistență în vederea pregătirii proiectului final de absolvire”, transmite CCIA Timiș.

Prețul cursului este de 1.000 de lei, membrii CCIA Timiș beneficiază de o reducere de 10%, iar cursanții care au urmat la CCIA Timiș, în ultimele șase luni, cursul “Expert accesare fonduri structural și de coeziune europeană”, precum și șomerii – 20%.
Reamintim că certificatul de absolvire pentru ocupația „Manager Proiect” reprezintă o condiție esențială pentru oricine dorește să deruleze proiecte cu finanțare europeană. Diplomele se eliberează în maxim 30 de zile de la absolvirea cursului.

Informații suplimentare și înscrieri la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd.Eroilor de la Tisa, nr. 22, cam. 110, tel. 0256/ 219 172, 0742/ 92 43 44, e-mail: mmuresan@cciat.ro, Milena Mureșan – organizator curs DFPP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.