Un șofer băut a provocat un accident și s-a răsturnat cu mașina....

Un șofer băut a provocat un accident și s-a răsturnat cu mașina. Ce alcoolemie avea

0
DISTRIBUIȚI

Viteza îi putea fi fatală unui șofer, în această seară. Aflat la volanul unui autoturism marca Opel Astra, bărbatul grăbit a intrat într-o mașină care circula regulamentar și s-a răsturnat, fiind nevoie de aportul celor care au asistat la întreaga scenă pentru a pune din nou pe roți autovehiculul.

Incidentul a avut loc în jurul orei 20.30, pe Calea Romanilor din Arad, în dreptul sălii XOX, potrivit site-ului specialarad.ro.


Vinovatul circula dinspre Podul Traian înspre Boul Roșu, cu viteză excesivă, în momentul când s-a izbit de un BMW, condus de un bărbat care încerca să găsească loc de parcare. La fața locului au intervenit echipaje ale Poliției și SMURD, însă nu a fost nevoie de intervenția medicilor.

Testat cu aparatul etilotest, șoferului din Opel i-a reieșit o valoare de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. Oamenii legii i-au reținut permisul pentru conducerea sub influența alcoolului a unui autovehicul pe un drum public. Polițiștii fac cercetări la fața locului pentru a stabili cauzele exacte care au dus la acest accident.

Sursa foto: specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.