Un șofer a surprins un blocaj demn de filme de comedie în...

Un șofer a surprins un blocaj demn de filme de comedie în pasajul Jiul. Ce a provocat încurcătura

4
DISTRIBUIȚI

Au dus faima Timişoarei peste hotare şi au ajuns subiect de ştiri în Marea Britanie, China şi chiar Rusia. Vorbim de marcajele din intersecţia de la Pasajul Jiul, care au uimit o lume întreagă. Abundenţa de linii trasate pe asfalt pentru a facilita încadrarea şoferilor pe benzile corespunzătoare a stârnit o gamă largă de reacţii din partea internauţilor. Însă, deşi primarul Nicolae Robu susţine că nu a avut nicio legătură cu trasarea liniilor şi că mulţi şoferi îi spun că acestea îi ajută să circule mai bine prin complicata intersecţie, traficul prin zona Jiul a fost blocat ieri, atunci când semafoarele au fost puse pe intermitent. Momentul a fost suprins de un şofer care a filmat scena în care mai multe maşini se blocaseră în intersecţie, neştiind cine trebuie să acorde prioritate.

„N-am nicio legătură cu acel marcaj! Dimpotrivă, părerea mea a fost să nu se realizeze și mi-am exprimat-o la fața locului, sâmbătă, în jurul orei 19.00, înainte de a pleca de pe șantier.


Dar, un primar nu este nici proiectant și nici realizator de marcaje rutiere și lucrul acesta ar trebui să-l știe orice om care pretinde că are inteligența superioară unei gâște -ca să iau un referențial!- :)).
2. În jurul orei 24.00, sâmbătă spre duminică, când am revenit pe șantier, am găsit intersecția marcată, urmare a deciziei specialiștilor. Mi-am exprimat imediat nemulțumirea, spunându-le celor prezenți -anticipând 100% ce a urmat să se întâmple a doua zi!-, că, în plan mediatic- și numai în plan mediatic, accentuez, respectiv pe rețelele de socializare-, s-a ales praful din inaugurare și de toată zbaterea, munca, lupta, pasiunea, FELIA DE VIAȚĂ puse în joc pentru realizarea acestui obiectiv. Dar, pentru mine, planul mediatic contează prea puțin, eu sunt omul esențelor, al mizelor mari și nu al can-can-ului, al derizoriului în diversele lui înfățișări! BUCURIA REALIZĂRII UNUI ASEMENEA OBIECTIV, A UNUI NOU PASAJ, AL DOILEA ÎN 5 ANI -ȘI VA VENI ÎN CURÂND INAUGURAREA CELUI DE-AL TREILEA, “POPA ȘAPCĂ”!-, BUCURIA BINELUI REALIZAT PENTRU ORAȘUL IUBIT ȘI PENTRU LOCUITORII LUI -60000 DE BENEFICIARI DIRECȚI PE ZI ȘI ALȚI ZECI DE MII DE BENEFICIARI INDIRECȚI!- ESTE, DINCOLO DE ORICE PETARDE, IMENSĂ! Și astfel de bucurii mă încarcă pe mine și mă fac apt de luptele pe care viața mă cheamă să le duc, APT SĂ FIU MEREU ÎNVINGĂTOR!”,
a scris Nicolae Robu pe Facebook despe situaţia marcajelor de la Jiul.

4 COMENTARII

  1. 3CONTRAVENTII MAJORE:
    1 FOLOSIREA TELEFONULUI MOBIL LA VOLAN
    2SCHIMBAREA DIRECTIEI DE MERS PESTE LINIE CONTINUA
    3NEACORDARE DE PRIORITATA LA :CEDEAZA TRECEREA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. In momentul in care se vor sincroniza semafoarele, acele marcaje vor fi de folos, daca si acuma va incurca cred ca ar trebui sa lasati sofatul si sa va apucati de coafat!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.